Byr
Dosya.tc - cretsiz, Hzl ve Kolay Dosya Paylam
Colorchat hatası alıyorum ama csduragının bası serverlerinde sıkıntı cıkmıyor yukleme konusunda.
Plugini yapanalr colorchat.inc ile yapmıslar o dosyanın içerisindekilerini pluginin en altına
yapıştıracaksın
ardından pluginin en üstünden de #include <colorchat> satırını sileceksin
bunu yapabilicek arkadasımıza sımdıden teşekkür ediyorum
- - - - - - - - - -
Plugini yapanalr colorchat.inc ile yapmıslar o dosyanın içerisindekilerini pluginin en altına
yapıştıracaksın
ardından pluginin en üstünden de #include <colorchat> satırını sileceksin dedi bunu yapabilicek arkadasımıza sımdıden teşekkür ederim.
Byr
CILGIN TURKLER | ~ZombieWorld~
Sayfamiz:
To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.
Facem:
To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.
95.173.173.174
Eline sağlık kardesım tek sorunum kelebekshopda server çöküyor diğerleri sıkıntısız yuklendimg_otooylama.sma
Birde kardeşim otogunoylaması colorchat hatası verıyor onu yazmayı unutmusum sana zahmet bi elden geçer saolasın sımdıden.
Byr Çöküo Dedigin Shopu Cevirirken Hata Almadım Ama Bakarım Ginede.
Sayfamiz:
Facem:
95.173.173.174
Eyw saolasın
Bide shopu gözden geçirirsen sevinirim , birde bu gün oylamasının gun ayarını nerden değiştircez.
csp_oylama_gun 20 olarak ayarlanmış pluginin içinden kendine göre ayarlıyabilirsin.
Sayfamiz:
Facem:
95.173.173.174
Gun oylamasında söyle bir sıkıntı oluyor oylama geliyor ustune shop menusu acılıyor oylamayı çoğu kişi veremiyor bu nasıl duzeltebiliriz ?
#majestic-gaming SHOPTAKİ MODELLERİ YUKLEDINMI ? ÇOĞU ZAMAN MODELLER ÇÖKME YAPAR ! ve COLORCHAT COK AGIRSA COKME YAPAR
~ Ke$`h | Gaming [JaiLbreaK] ~SİTE :
Shopta 1 tane farklı model var zaten market menusu kapalı onuda yukledım colorchat hatası vermeden once calısıyodu