Merhaba,
Server'da de_dust2_long açıldığında awp ve flash otomatik yasaklansın istiyorum, diğer maplara geçince otomatik açılsın istiyorum.
Bu şekilde bir plugin mevcutmu acaba ?

Map'a Göre Silah Yasaklama Plugini
 Map'a Göre Silah Yasaklama Plugini Merhaba,
Server'da de_dust2_long açıldığında awp ve flash otomatik yasaklansın istiyorum, diğer maplara geçince otomatik açılsın istiyorum.
Bu şekilde bir plugin mevcutmu acaba ?
Bytechnic // Doğuş
[
To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.
color="#00ffff">muhabbet.pro]
[ts3.muhabbet.pro]

Cevap: Map'a Göre Silah Yasaklama Plugini
 Cevap: Map'a Göre Silah Yasaklama Plugini Valla uzun süre olmuş bu oyunla oynamayalı ilgilenmeyelihatırladığım kadarıyla fullmod ile alakalı bu durum.Fullmod plugini kurulu malum tüm serverlarda onun ayarlarının olduğu bir dosya olması lazım.İşte jb_* jail_* uzantılı maplarda şu pluginler çalışcak diğer dosyada jb_* jail_* maplarında şu komutlar çalışcak diye hatırlıyorum.orada de_dust2_long yazıp altında çalışcak pluginler kısmınada restmenu.amxx girmeniz, sonra oyuna girip amx_restmenu yazıp bahsettiğiniz silahları yasaklamanız lazım o şekilde olur.

Cevap: Map'a Göre Silah Yasaklama Plugini Bytechnic // Doğuş
[
To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.
color="#00ffff">muhabbet.pro]
[ts3.muhabbet.pro]

Cevap: Map'a Göre Silah Yasaklama Plugini yararlı bi konu teşekkürler