Ben şansımı denemek isterim.
Tanıtım videosu yapmayı bilen bir gönüllü arıyoruz...Ufku geniş, sağlam bir movie hazırlayabileyen biri veya birileri lazım.. Csplague için tanıtım videosu hazırlayalım diyorum... Forumdan ssler, ts'mizden ssler falan yaptıklarımız, paylaştıklarımız gibi konuları içeren tanıtım videosu... Destekçileri arıyoruz .. Var mı?
To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.
To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.
google_ad_section_end -->
Ben şansımı denemek isterim.
===========İletişim Bilgilerim==========
Mail:
.tr
Aynen Bende Yardım Edebilirim.
peki beyler nasıl bir video yapıcaz ? yapabildikleriniz neler
google_ad_section_end -->
haliS beni bilirsin ben bu forumda emek vermek için can atıyorumbeni video konusunda biliyorsun zaten
))
Tanıtım Videosu Diyosun Movie Maker İle Degilde Adobe After Efects İle Süper İşler Çıkarılarbilir![]()
Gece yarısı bedenimde katil yarası delikanlı olmak için seçtim bu yolları!
bende tam sürüm adobe after efects var ama kullanmayı bilmiyorum anlayan varsa hem videoyu yaparız hemde bana öğretir![]()
Only Know You've Been High When You Feeling LowCSPLAGUE Forumu ;
Toplamda 12 yönetim üyesiyle çalışıyor!
9 Moderatör
0 Süper Moderatör
2 Co-Admin
1 Admin
bence böyle bişey yapalım
After Efect Dersleri
After Efect Eklentileri
After Efect Yardım
After Efect Çalışmları
Sony Vegas da Güzel![]()