Abicim sus baban kadar yaşındayım ben istersen muhatab olma.
Samet, Şunlara kim olduğumu anlat yormasınlar beni
Sinirlensende sinirlenmesende ben yorumumu yaparım tamam mı öyle artist artist konuşma benle kim olduğunu bilmeden laf yetiştirme ortada.
KARŞINDA DÜNYAN'IN 19.cu MAPPERI VAR BILIYOR MUSUN?
ßy ""xR.""
Ayrıca yaşlarınız -14 Olduğu kesin. Şurda 20 Yaşında adam var karşınızda uğraşmayın derim.
He bozuldu mu gel ekle beni abicim
[email protected] & [email protected] & [email protected] & [email protected]
Insan azicik utanır. Format attığında 20 map değil 1 mapın bile gitmemiştir. kimseyi kandıramazsın abicim.
tek lafım burda modsunuz diye bi yeriniz kalkmasın indirmesini bilirim adam gibi durun modluğunuzu yapın size ne lan benim yorumlarından? Gidin kendinizdeki maplara bakın + birde benim maplara bakın mapper xr. yazın googleye herşeyde çıkar rahat olun, noktayı koyuyorum arkamdan konusursanız fena olucak. Samet yardım ederse. "."
xR. den ORJINAL mesaj:
"Arkadaşlar kimimiz hazır olarak harita yapar, kimimiz çalıntı yaparak mapı veren admin oluyor. Biz öyle değiliz. Adam gibi adamız ve hazır harita kullanmayız! Bunu bir kere AKLINIZDAN SILIN. Biz ALIN Terimizle YAPARIZ. Bilgisayar Sistemleride YORARIZ.Dünya'nın 19.cu Mapperiyim diyerek hava yapan diyen arkadaşlarıma sesleniyorum. Siz harita yaparken serverınızde sürekli açarak artizlik yapan kimdi?
Harita arkadaşlarım; Onlara borçluyum.
-RedFly
-Moaz
-RzL
-RequiN"
---------- Alttaki Mesaj Zamani 17:38 ---------- Önceki Mesaj Zamani 17:28 ----------
Profil Resminden Utan Biraz MUSTAFA! Allahim Yarabbim Sana Geliyorum
INGILIZCEN VARSA OKU! KOSKOCA GAMEBANANA SİTESİ DÜŞÜN!
![]()