Alıntı jeLibon Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
" Profil Resminden Utan Biraz MUSTAFA! Allahim Yarabbim Sana Geliyorum " yorumu beni iyice gerdi ve bana -14 demen. Gel ben seni uğurlayayım .

---------- Alttaki Mesaj Zamani 19:11 ---------- Önceki Mesaj Zamani 19:09 ----------

Bu arada insanı hasta etme argo kelime kullanmayayım lan benden 3 yaş büyük olunca babam kadar mı oluyon lan asabımı bozma bak gercekten sınırı geçiyorsun adam gibi otur oturduğun yerde.
Abicim sen biraz sallamayı iyi biliyorsun "L"harfini büyük yapan bir insan orta okula bile gidemez hadi yol al.

Alıntı mstfykvn Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Evet şimdi bütün laflarını azına tıkıcam ship4545.Ben bir server'a bu mapi 1 yıl önce yapmıştım.Ben format atınca bütün maplar gitti evet.Format attıktan sonra tekrar CS 1.6 yükledim ve o server'a girdim.O mapi açtırdım indirdim ordan mapi tekrar.

Diğer saçmalığına cevap : Allah biliyor.Ve sen kul hakkına girdin.Bende hakkımı helal etmiyorum.Diğer dünyada görüşücez.Map'da hiçbir çalıntı yok...
MAP İLE KAFAYI BOZMUSSUN Allah'im Yarabbim Adam 1 Map Yapmış Hakkını Helal Etmiyormuş? Ne hakkı lan gerizekalı çocuğum? Öbür dünya'da mı görüşücez 1 map için hadi büyüde gel

---------- Alttaki Mesaj Zamani 12:38 ---------- Önceki Mesaj Zamani 12:36 ----------

Alıntı can Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
la ship4545 gamebananada nerde yazıyo lan 19. mapper oldugun sen kimi kandırıyon ?
link at link gamebananada xr. die mapper bile bulunmuyo :S
Sende onlardansın sende girme olaya belayı bulursun.

---------- Alttaki Mesaj Zamani 12:52 ---------- Önceki Mesaj Zamani 12:38 ----------

Çok Mu Kavga İstiyorsunuz?
Hadi gelin ts3.csplague.com 'a Çözelim şu olayı