tesekkürler

Cevap: İlk Amatörlüğünüz
 Cevap: İlk Amatörlüğünüz El Bombasını Botlara Attım Elim KaymışDuvara Çaptı Geri Bana Geldi Havaya Uçtum
Kendi Kendinimizi Öldürdük..
Gece yarısı bedenimde katil yarası delikanlı olmak için seçtim bu yolları!

Cevap: İlk Amatörlüğünüz tesekkürler

Cevap: İlk Amatörlüğünüz ben cs 1.6 ilk başladıgımda kendi adamımı öldürmeye çalışıyodum
Konu tebiii23 tarafından (26-04-12 Saat 19:08 ) değiştirilmiştir.

Cevap: İlk Amatörlüğünüz Kendi adamımı vurmaya çalışıyordum
===========İletişim Bilgilerim==========
Mail:
To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.
.tr
 Cevap: İlk Amatörlüğünüz 1 Gun boyunca assaultta catıya cıkıp atladım
Resimde Ne Var Tost Makinasından Giriyorum
To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.
EN İYİ SİTE CSPlague Olabilir Buda Size Koyabilir

Cevap: İlk Amatörlüğünüz Bu kadar mı beyler? Hadi herkes yazsın^^

Cevap: İlk Amatörlüğünüz ben ilk gta oynarken göreve girip görevin arabasını çalıp görevden kaçıp polise dalıp hapise giriyordum.
HASTASIYIZ DEDEEEEEE .
Yaşasakta ölsekte FB
 Cevap: İlk Amatörlüğünüz Millitia haritasında Ctlerin Bulunduğu Otel Ordan Daha Girmeden Hemen Sol Tarafta Merdiven Var Yukarı Çıkmak İçin Ordan Çatıya Atlıyorsun Tam Tamına 40 Kez Sonunda Atlamayı Başardım O Zaman Tabi Bilmiyorduk Ne Yapalım

Cevap: İlk Amatörlüğünüz Benim amatörlüğüm oyunda bçağın tipi güzel diye pro maçında bıçakla adamların ustune gitmiştim.
TÜRK İNSANI PARA GİBİDİR, IŞIĞA TUTARSIN ATATÜRK GÖZÜKMES İSE SAHTEDİR.
 Cevap: İlk Amatörlüğünüz Ilk cs oynamaya basladıgımda 2 tane laptopumuz vardı 2 sinede ben oturuyodum birini ct birini t atıyodum hep gidip kendimi vuruyodum :d :d