o işleri parayla yapanlar var....

Aranızda mapper olan?
 Aranızda mapper olan? Beyler Jail serverim var fakat mapper & pluginci yok aranızda mapper veya pluginci varsa iletişime geçelim acil. eyer yaptığı map veya plugini güzelse
kendi ekibini kurabilcek serverde ve örnek Mapper # İsim [C] diye giricek servere beyler ama durum ciddi lütfen
///ediit. ekleyebilirsiniz yada forumdan mesaj atabilirsiniz
Konu Vampires tarafından (18-06-12 Saat 00:16 ) değiştirilmiştir.

Cevap: Aranızda mapper olan?
 Cevap: Aranızda mapper olan? o işleri parayla yapanlar var....

Cevap: Aranızda mapper olan? parasız yapan arıyorum direk servere alıcam oyüzden

Cevap: Aranızda mapper olan? ben para veya reklam karşılığında yapabilirimbenim serverimin reklamını kendi serverindede verirsen anlaşabiliriz

Cevap: Aranızda mapper olan? Kardeşim sadece reklam karşılığı yapıyorum. Mapda ismim ve mailim olsun yeter. Ama gönlünden gelirse adminlik de verebilirsinBen varım yani

To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.
To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.Bu konuda yardım lazım olanlar ulaşabilirler:
PelerinMap
MappeR RizeLea53/Profesyonel Map Yapımı
İletişim:
To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.

Cevap: Aranızda mapper olan? rizele ismin olsa yeterama mapin çok güzel olursa adminliğin hazır kardeşim [email protected] ekle