Scarty mapını editlememe izin verirmisin eğer verirsen kendi serverime koymak isterim cevabını bekliyorum
Scarty mapını editlememe izin verirmisin eğer verirsen kendi serverime koymak isterim cevabını bekliyorum
scarty ben zaten kötü olmuş demedim arkadaşlara daha yaratıcı map çizmeyi anlatırsan onlarda öyle yapar onu söylemeye çalışdım ama anlamadıysanız tamam sorun yok kusura bakma kötü birşey söylediysem.üzüldüm ama özür dilerim
![]()
Daha Yeni , Daha Şık , Daha Ferah Maplar ile Karşınızdayım.
Mapper ; DancX-!
Cevabın İçin Saol Scarty
Ben açıklama yaptım sorun yok yani ben onu ilk kendi klanım için çekmiştim sonra public yaparım herkes izler dedim o yüzden öyle bir harita çizdim ve bence fena olmadı ayrıca 1 saatlik videoda başkaları nasıl birşey çıkartır bilemiyorum 10dk videoda bile adamlar 1 kafes çizemiyor ben orada zaten kesmeyi çizmeyi herşeyi anlattım amacın bloklara dayalı olduğunu öğrenen harita yapmayı kavramış demektir zaten ben kimsenin hayal gücüne karışamam isteyen istediğini yapar kimsenin emeğini çalmadan tabi ama bu konuyu açıklığı kavuşturmak istedim başka bir sorun yok kolay gelsin.
- - - - - - - - - -
önemli değil kolay gelsin![]()
YouTube.com/enesscarty
iyiye bağlamamız iyi oldu eyvallah sağol![]()
Daha Yeni , Daha Şık , Daha Ferah Maplar ile Karşınızdayım.
Mapper ; DancX-!
Sorun olmasını istemem zaten![]()
YouTube.com/enesscarty
scarty bro senin yarım maptan bu mapı çıkardım ;
gamebananadan bak istersen jail_masterkacak_v1 indir bi gez istersen
tekrardan teşekkürler
ilk mapım olmuştu o map sonradan 5-6 tane daha yaptım tkrardan saol
Scarty Videosunda En İnce Detayına Kadar Anlatmış Yapımını 1 Saat Olmasının Nedeni Bu Başka Adamlar 20 Dakikaya JailBreak Map Yapıyor Hiçbişey Anlamıyosun Yaptığından. Ellerine Sağlık Süper Anlatmışsın Videoda.
@kral 66 gerçekten doğru söylüyorsun bende annem odaya girecek diye konu dışına çıkmış olabilirim çekerken fazla söyliyecek söz aklıma gelmiyor yineden anlamayanlar olduğu için yeniden bir video çekme gereği duyuyorum![]()
YouTube.com/enesscarty