Önemli Değil İncici.
Önemli Değil İncici.
Nefesim Fark Yaratırmı ?
Selamun aleykum Nefesim yazan yerleri acaba nasıl değiştirecegim SMA DAN VE AMX DAN FLN ANLAMIYORUM AMA SERVERİME YÜKLEMEK İSTİYORUM NEFESİM YAZAN YERLERİ XİR.CLAN OLARAK NASI DEGİSTİRECEM YARDIMCI OLABİLİRMİSNZ ???
Abi ben bunu kurdum önceden hata veriyordu şimdi oda yok şimdi ise loading diyor ilerliyor u şerit doluyor kapanıyor loding yeri ve cs den tepki yok anan menuden başta nacıyorum ve yıne aynısı loadıng yerı doluyor loadıng yerı gıdıyor anan menuye atıyor
ya kardesım rar şifresı ne
NEFESİM M TUSUN BASIP ACIN YERINDE BI YANLISLIK VAR 2 SATIR
YANİ SÖYLE
FOTO OLRAKTAPHP- Kodu:
set_hudmessage(255, 255, 0, -1.0, 0.3, 2, 0.5, 5.0)show_hudmessage(id, "T Shop Menusune Girmek Icin ( M ) Tusuna Basiniz..")
set_hudmessage(0, 255, 255, 10.9, 0.75, 0, 6.0, 2.5) ShowSyncHudMsg(id, syncObj," Cebinizdeki TL: [ %i ]", g_jbpacks[id])
ama o kısmı böyle yaparsan düzelicektir umarım
böyle yapıp bi denePHP- Kodu:
{ if(1<=id<=32) { set_hudmessage(10, 255, 255, -1.0, 0.80, 0, 6.0, 12.0)
ShowSyncHudMsg(id, syncObj,"- Cebinizdeki TL : %i -^nMenuye Girmek Icin -M- Tusuna Basiniz.", g_jbpacks[id]) }}
Nefesim Oyunyöneticisi Panellerinde Açınca Server Kitleniyor servera ve panele girilmiyo yada pluginler birbiriyle çakışıp server kitleniyor hangi pluginleri kapatmamız gerekiyor ?
Adam yapmış ya![]()
Messenger :
To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.
Modeller Dışardanda gözüküyor.
- - - - - - - - - -
Modeller Dışardanda gözüküyor.
Nefesim Fark Yaratırmı ?