bak şimdi /revive yazıyorsunya mesela /revive jdm yazdın bu yazı altta gozukuyor ama /unammo yazılınca gözükmüyor açıklama yeterli olmustur sanırım ?

Cevap: Ücretli Sınırsız Mermi
 Cevap: Ücretli Sınırsız Mermi bak şimdi /revive yazıyorsunya mesela /revive jdm yazdın bu yazı altta gozukuyor ama /unammo yazılınca gözükmüyor açıklama yeterli olmustur sanırım ?

Cevap: Ücretli Sınırsız Mermi Bu yazının gözükmesini neden istiyorsun anlamadım...Zaten say komutunu girince eklenti seni say olarak uyarıyor yetersiz para veya unammo satın aldınız gibi...
Steam ID: STEAM_1:0:70428872
Steam Name: Seps!s
Takdir ediliyorsan değil, Taklit ediliyorsan başarmışsın demektir.
Albert Einstein

Cevap: Ücretli Sınırsız Mermi say komutları kayıt ediliyor loglardan bakınca kimin ne yaptıgını görmek için adminlerin kuralları aşmaması için ?

Cevap: Ücretli Sınırsız Mermi Söylemiş olduğun şey ile bu eklentinin hiçbir alakası yok.
Bu eklentiyle adminlerin kural hatası yapabileceklerini sanmıyorum.adminlerin kuralları aşmaması için ?
Albert Einstein

Cevap: Ücretli Sınırsız Mermi yahu ben söyledim istersen paylaşırsın iyi forumlar

Cevap: Ücretli Sınırsız Mermi Bu kadar basit bir eklenti için bu kadar güncelleme kâfi bence ekstra bir özellik eklemenin bir manası yok işte bende onu anlatmaya çalıştım
Albert Einstein

Cevap: Ücretli Sınırsız Mermi tamamdır yinede teşekkürler. Skypeden engeli kaldırırmısın ?

Cevap: Ücretli Sınırsız Mermi Sağol, Eline Sağlık.
İletişim;
To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.
 Cevap: Ücretli Sınırsız Mermi Başarılı Bir Plugin.
İnsan Olabilmenin Yolu... Yaratılmış Her Şeye SEVGİ ve MERHAMET Duyabilmektir.

Cevap: Ücretli Sınırsız Mermi güzel olmuş