Konu ACSNetworks tarafından (19-05-14 Saat 18:16 ) değiştirilmiştir. Sebep: Aynı yazının sistemsel olarak iki kez paylaşılması.
AnadoluCS Game Network System Administrator - Local Bilişim Web Teknolojileri - Fethiye Bilişim İletişim ve Eğitim Araçları.
Madem bir iş yapıyorsun tanıdığımız kişi kendi nickinle ve kişiliğinle yap Başka bi nickle niye paylaşım yapıyorsun ? Dosyaların bizden çekildiği yalan bi kere. Bizim panelimizde Cfgdosyalari diye bir klasor yok ayrıca /tmp klasorune girince "Ana... A." diye birşey yazmıyor paneli paylaşan eski arkadaşım emek hırsızlığı yapmaktan bıkmadın bıkmayacaksın. Benden sana Tavsiye yaptığın işleri batırmaktan vazgeç artık böyle yuvarlana yuvarlana bir yerlere gelemezsin. 1 tek kod bile yazmadığın paneli paylaş bakalım. Emek hırsılığına tam gaz devam.
DagdakiAyi keşke paylaşmasaydın insanların emekleriyle oynanması kötü bir durum insanlar emek vererek bi yere geliyorlar fakat sizin gibileri insanların emeklerini 1 sn batırıyolar.
Aynen millet koca gün koca gece bu paneli yapmaya uğraşıyor ve sonunda başarıyor... fakat bazı emek hırsızları paneli çalıp paylaşıyor.. lütfen yapmayın şöyle şeyler.. milletin ekmeğiyle oynamak ne kadar günah biliyorsundur umarım.
nasıl çalıyor peki ?
Çaldığı falan yok, kendisi HepOyuncu'nun sahibiydi. Onda panel bulunuyordu. Kaç ay uğraşmıştım bu panel için ama boş verin artık olan oldu ayrıca bu paneli kurmak basit değil becerebilen olursa gelsin bana![]()
Kimse Kuramaz Bu Paneli Zor Kurmasını Bilen Yardım Edebilirmi.
Konu Silinsin. ! Emek Hırsızlığı Yapmayın !!
Konu ByCapTaN tarafından (20-05-14 Saat 14:29 ) değiştirilmiştir.
<? php
echo"Şerefinle yaşaki en azından arkandan şerefsiz demesinler.."
?>