Jail e karşıyım sadece proluğu bozuyor anlamsız csnin içine ettiler ilk başlarda her yer pro server idi neymiş o deathrun zm fln. PRO modun üstüne tanımam(oynamayı bilen varsa full çekersin)
Jail e karşıyım sadece proluğu bozuyor anlamsız csnin içine ettiler ilk başlarda her yer pro server idi neymiş o deathrun zm fln. PRO modun üstüne tanımam(oynamayı bilen varsa full çekersin)
en guzeli jail pro bak 8 kisi![]()
Resimde Ne Var Tost Makinasından Giriyorum
To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.
EN İYİ SİTE CSPlague Olabilir Buda Size Koyabilir
To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.
crysis yaptım geri gelebilirsiniz pro crysis
Bugünlerde Zombie LgsL'erde En PopülerdelerFakat Tercihim Prodan yana
Gece yarısı bedenimde katil yarası delikanlı olmak için seçtim bu yolları!
Kararımı Verdim Server Artık Full Mod Yapacak Başka Bir Şey yok nabalım![]()
fulmod çok kötü sadece pro olsun sen görürsün o serveri uçar uçar...
Valve Hammer Editor (Counter Strike 1.6 Map Yapma Programı) Hakkında Yardım İsteyenler Özel Mesaj Atabilirler.
yine değiştirdim yoğun istek üzerine jail-Pro yapıyorum
yine değiştirdim![]()
![]()
![]()
![]()
BaseBuilder ama bu sefer kararlıyım mapları reklamları her şeyi ayarladım
CSP # BaseBuilder {nO.sXe} -46.45.173.25-
Ya bi karar ver![]()