Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
plugin edit
Cvar ayarı amx_pt_mod
Pluginde bir sorun göremedim? Fakat amx_pt_mod cvar ayarı 0 ise /onlinesurem yazınca otomatik olarak durduruyor ve bu sebeplede altta bir yazı çıkmıyor. Bu değeri 1 yapıp denersen sorun düzelir.
Reply
mlhcnshn dateline='' Wrote: Cvar ayarı amx_pt_mod
Pluginde bir sorun göremedim? Fakat amx_pt_mod cvar ayarı 0 ise /onlinesurem yazınca otomatik olarak durduruyor ve bu sebeplede altta bir yazı çıkmıyor. Bu değeri 1 yapıp denersen sorun düzelir.
amx_pt_mod & amx_pt_mod 1 & amx_pt_mod 0 yazinca consolda hiçbirşey yazmıyor bi değişiklik olmuyor

- - - - - - - - - -

mlhcnshn dateline='' Wrote: Cvar ayarı amx_pt_mod
amx_pt_mod & amx_pt_mod 1 & amx_pt_mod 0 yazinca consolda hiçbirşey yazmıyor bi değişiklik olmuyor
Reply
Dediğim gibi pluginde bir problem yok. Sen yüklediğine emin misin? Bu plugin amx_pt_mod cvarı oluşturuyor. Plugini yüklediğinden, pluginin çalıştığından emin ol.

plugins.ini den pluginin sonuna debug yazabilirsin, eğer ki plugins.ini erişimin yoksa host sağlayıcından bunu isteyebilirsin böylelikle sunucu loglarında bir hata var ise pluginde görülür.
Reply
Abılerım Acıl Plugının Ismını Nasıl degıstırım Kod Olarak Yazın Lutfen Abılerım CSP Mesela Klan Ismını Yazıcagım lutfen abı
Reply
mlhcnshn dateline='' Wrote: Dediğim gibi pluginde bir problem yok. Sen yüklediğine emin misin? Bu plugin amx_pt_mod cvarı oluşturuyor. Plugini yüklediğinden, pluginin çalıştığından emin ol.

plugins.ini den pluginin sonuna debug yazabilirsin, eğer ki plugins.ini erişimin yoksa host sağlayıcından bunu isteyebilirsin böylelikle sunucu loglarında bir hata var ise pluginde görülür.
plugin çalışıyor diğer kodlar örnek olarak amx_onlinesuresi & /pttop15 çalışıyor ama /onlinesurem yani kendi online süreme bakamıyorum sadece o kod çalışmıyor onda bir hata var sanırım

- - - - - - - - - -

mlhcnshn dateline='' Wrote: Dediğim gibi pluginde bir problem yok. Sen yüklediğine emin misin? Bu plugin amx_pt_mod cvarı oluşturuyor. Plugini yüklediğinden, pluginin çalıştığından emin ol.

plugin çalışıyor diğer kodlar örnek olarak amx_onlinesuresi & /pttop15 çalışıyor ama /onlinesurem yani kendi online süreme bakamıyorum sadece o kod çalışmıyor onda bir hata var sanırım
Reply
Reply
Reply
Reply
Reply

Possibly Related Threads…
Thread Author Replies Views Last Post
  Vıp Plugın nihat331333 17 9,642 27-05-20, 08:57
Last Post: duzceli
  Takim Skor Plugin chirkinqral 5 10,265 02-02-18, 21:06
Last Post: fenakoyar
  Jail Plugin (İSTEK) mehmet154 6 6,908 09-12-17, 04:31
Last Post: exelds78

Foruma Atla:

Users browsing this thread: 1 Guest(s)
🔥 Bu Forumdan Popüler Konular
Pluginlerde Bug veya Hata Konusu Açmadan Önce Oku — 18,522 görüntülenme, 36 cevap
Akcaliberkk ve Pluginden anlayanlar baksn — 12,780 görüntülenme, 7 cevap