Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Hocam Siteyi Kapatmayın
Hocam zamanında bu site için az buz uğraşmadık benim de ufak da olsa bir emeğim vardır. Az önce aklıma geldi girip bakayım dedim hala açıkmış. Bu forum ortamları biteli çok oldu. CS : Go'dan sonra 1.6 oynayan adam da pek kalmadı. Haliyle forumda da kimse kalmadı.
Reply
Eskiden Skin ve CFG indirmek için girdiğim güzel bir forumdu. Ama sxe'li sunucular azalıp 1.6 CFG kullanan oyuncuların azaltılması ile birlikte CFG olayı genel olarak bitti diyebiliriz. Bu yüzden Counter strike CFG bölümünü kaldırmanızı rica ediyorum.
Ayriyeten diğer Counter Strike oyunları olan Source, Global Offensive ve Condition Zero için forum başlıkları açılmalı diye düşünüyorum.
Vbulletin forumları görsellik ve kullanım açısından çok eski duruyor. Güncel sürümlerini araştırıp onlara geçiş yapılması gerektiğini düşünüyorum. Ayriyeten bağlantısı bozulmuş konular incelenip kaldırılması gerektiğini düşünüyorum.
Hatta forumu üyelikler dahil yeni baştan başka bir forum arayüüzü ile yapabilirsiniz.
Yağmur komünisttir; çünkü herkese eşit yağar. Rüzgar ise kapitalisttir, zayıf olanı yıkar.
Reply
eskiden ne takılırdık böyle forumlarda güzel ortamlar vardı Smile
Reply
CSS ve CSGO konularıda olursa belki eskisi gibi olabilir Wink
Reply
...

CSP Signatür
[Image: sigpic245_4.gif]
Reply
vay be, duygulandim bu siteyi tekrar bi videodan görüp girdiğimde.. ne ugraslar verip ne emekler harcamistim.. csgo forumuna dönerse biz de geri döneriz elbet Smile
[Image: 4rrzd.png]

berXamet ' e teşekkürler.
Reply
Heyt be
Reply
Bu ney dostum anıları depreşen konuya girip yorum atıyor. Big Grin
Gece yarısı bedenimde katil yarası delikanlı olmak için seçtim bu yolları!

Reply
Hahaha gerçekten anıları depreşen girmiş. Benimde çok emeğim geçmişti bu forumda. Güncellenip CS:GO vb. güncel online oyun platformuna dönüştürülebilir. Yine aktif bir şekilde güzel bir foruma dönüştürebiliriz Smile

[url=https://img107.imageshack.us/img107/2662/isliklalfj7.gif][Image: isliklalfj7.gif]

Moderatör Olduğum Bölümler:

Wall Hack Hile Bölümü
[MAP]Harita Bölümü
Reply
Vayy be anılar..

Eğer yöneticiler bana ulaşırsa bu forumun canlanmasında elimden geleni yapabilirim.

Reply

Foruma Atla:

Users browsing this thread: 1 Guest(s)