Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Alien Boss Mod ( Görev Canavarı Öldürmek )
tesekkurler
Reply
ozan öncelikle 30 saniye bekliycen normalde ki normal ayarlariyla mümkün değil direk silahla dalion özel yaptiğimiz ayarlarla 30 saniye sonra vurabiliosun silahla ki bu 1. bug

sonra zombie plague zombi seçiyor bu 2. bug

sonra hadi bu ayarlari yaptin 120 saniye map yeniden açiliyor veya boss kazanincada kimseyi kandirma dostum ...
Reply
Quote:ozan öncelikle 30 saniye bekliycen normalde ki normal ayarlariyla mümkün değil direk silahla dalion özel yaptiğimiz ayarlarla 30 saniye sonra vurabiliosun silahla ki bu 1. bug

30 saniye bekletiyor ki millet silahlarını vs. alsın oyuna hazırlansın ayrıca bu modun üzelliği

Quote:sonra zombie plague zombi seçiyor bu 2. bug

bende zombie seçmedi ? zombie plague bu canavarı zombie olarak görüyor tabi bunun cvar ayarları var sanırım bende hiç böyle bir sorun olmadı ama configide paylaşırım bakarsınız içine.

Quote:sonra hadi bu ayarlari yaptin 120 saniye map yeniden açiliyor veya boss kazanincada kimseyi kandirma dostum ...

bunu zaten konuda belirtmişim ? ayrıca modun özelliği bu
Legend Young

Reply
bi deniyelim bakalım
Reply
NiCoMeDiA dateline='' Wrote: 30 saniye bekletiyor ki millet silahlarını vs. alsın oyuna hazırlansın ayrıca bu modun üzelliği

bende zombie seçmedi ? zombie plague bu canavarı zombie olarak görüyor tabi bunun cvar ayarları var sanırım bende hiç böyle bir sorun olmadı ama configide paylaşırım bakarsınız içine.

bunu zaten konuda belirtmişim ? ayrıca modun özelliği bu

hallettiysen ne mutlu sana fakat ben dün geceden beri ariyorum yabancı sitede 90 sayfalarda buldm Big Grin
sen nasil buldn bre Bu arada ben DeaDB0Y5
Reply
4.3 yüklü olmayabilir sizde dikkat edin..
Reply
çok mükemmel birşey bende şahsen kullandım bunu yapay zeka harika bunun devamını ben paylaşıcam sen elleme ozan Big Grin
YENİ MSN ADRESİM : [email protected] eskisini kullanmıyorum
Reply
Quote:canavar30

tamam bekliyoruz Smile
Legend Young

Reply
Good Job.how i can download?

---------- Alttaki Mesaj Zamani 07:40 ---------- Önceki Mesaj Zamani 06:42 ----------

This is demo version ((((
Reply
Teşekkürler ozannn paylaştıgı herşey çalışır videoda koymuş.siz ya zp 4.3 öodu koymadınız yada sizde bir eksiklik var.
adamın kanıtı var zaten video çekmiş.
[Image: a1Jp0z.png] [Image: NO6NWO.png] [Image: DyVm9O.png] [Image: kX3pJW.png]
Reply

Possibly Related Threads…
Thread Author Replies Views Last Post
  CS 1.6 Revanant Boss Mod Tr de ilk !!! haku44 5 5,572 14-02-14, 16:49
Last Post: team36
  Oberon Boss Mod // 2012 Calisiyor // Eklentili pRoBela 56 11,812 18-11-12, 13:11
Last Post: hams1

Foruma Atla:

Users browsing this thread: 1 Guest(s)