Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Skor Tablosu Banner | Score Board Banner | v1.0
CSmiLeFaCe dateline='' Wrote: Hiç bir çakışma olmuyordu.Dediğim gibi sadece düşük çözünürlüklerde sorun oluyordu oda , spectekiler sıkışıyordu o kadar.

sonuçta oluyormuş Smile benimkinde olmuyor sanırım .. Hatırladığım kadarıyla..
Reply
Steam gibi yapmaya çalışmıştım da numaraları tutturamadım (Matematik dersindeki koordinat sistemi önemli bir konu).
Reply
CSmiLeFaCe dateline='' Wrote: Steam gibi yapmaya çalışmıştım da numaraları tutturamadım (Matematik dersindeki koordinat sistemi önemli bir konu).

steamdaki gibi olmuyor sanırım ben bir yapmıştım resim yan dönüp sağa yapışmıştı çok şaşırmıştım sonra bida onu yapamadım Big Grin
Reply
steam yoktu o zamanlar (hâlâ da yok çaktırma) , olsaydı belki dosyalarını karıştırıp bulabilirdim.
Reply
CSmiLeFaCe dateline='' Wrote: steam yoktu o zamanlar (hâlâ da yok çaktırma) , olsaydı belki dosyalarını karıştırıp bulabilirdim.

Steamdan giriş yapmış birinin*\cstrike\resource\UI\ScoreBoard.res dosyasını ele geçirmek lazım Smile
Reply
Bak bende steam war ama bu .res dosyası ile alakalı deil .dll ile alakalı adamlar .dll ye gömmüş .

Client.dll ve hw.dll içinde war bu logo nası yapmışlarsa Big Grin

yinede ben bi bakayım steamden .
-Bu gözler erdi gerçeğin karanlık çizgilerine ..
Duydu kulağım vardı yaşamın komalı ezgilerine ..
Reply
burc ugur dateline='' Wrote: Bak bende steam war ama bu .res dosyası ile alakalı deil .dll ile alakalı adamlar .dll ye gömmüş .

Client.dll ve hw.dll içinde war bu logo nası yapmışlarsa Big Grin

yinede ben bi bakayım steamden .

dediğim dosyayı txt ile açıp içeriği [code ] [/ code] tagları arasında burdan paylaşırsan inceleyebiliriz ?
Reply
Öyle olmaz o iş HexEditor vb. programlarla bulabilirsin anca . Tabi çoğu .dll lerde göstermiyor crackli olduğu için bu yüzden son sürüm patch lazım v45 gibi onun .dll leri tam crackli değil galiba kodları gösteriyo çünkü .
-Bu gözler erdi gerçeğin karanlık çizgilerine ..
Duydu kulağım vardı yaşamın komalı ezgilerine ..
Reply
teşekkürler
Reply
Güzel Paylaşım (b)
Reply

Possibly Related Threads…
Thread Author Replies Views Last Post
  Otomatik Skor Sıfırlama Plugini ( AutoResetScore ) NiCoMeDiA 16 13,391 21-11-19, 18:47
Last Post: rezi072
  Loading Banner | Servera Girerken Altta Resim | [Videolu Kurulum] Schwertle 666 127,884 14-08-18, 17:43
Last Post: dangarma16
  Sabit Skor ( Ekranın Ortasında Takım Skorları ) NiCoMeDiA 80 22,338 11-10-15, 12:39
Last Post: lebjam92
  Skor Tablosunda Adminlerde VİP Yazması Plugini NiCoMeDiA 275 57,893 18-09-15, 22:50
Last Post: nedersinbea
  Hp ve Armoru Skor Tablosunda Gösterme Plugini NiCoMeDiA 7 13,712 29-05-13, 19:15
Last Post: Reel124Re
  ScoreBoard Title | Skor Tablosuna Yazı | v1.0 Schwertle 24 11,429 28-05-13, 20:58
Last Post: kocero453
  Change Score Plugini ( Oyuncunun Rankını Değiştirebilme ) NiCoMeDiA 57 11,957 17-04-13, 21:34
Last Post: dijital
  Surf Board Plugin ( Surf Tahtası Plugini ) NiCoMeDiA 44 12,004 06-04-13, 10:01
Last Post: murderteam

Foruma Atla:

Users browsing this thread: 1 Guest(s)