Arkasasim iyi yapmisin sagol yorulmustuk baska dilerde oynamaktan turkce cok seviyorum azeriyim Acaba Bu patcin icinde SNIPER VS ASSASIN MODA VARMI EGER YOKSA EKLEYE BILIRMISIN ?????????
Arkasasim iyi yapmisin sagol yorulmustuk baska dilerde oynamaktan turkce cok seviyorum azeriyim Acaba Bu patcin icinde SNIPER VS ASSASIN MODA VARMI EGER YOKSA EKLEYE BILIRMISIN ?????????
Konu SeCkIn tarafından (26-06-13 Saat 13:58 ) değiştirilmiştir.
To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.
Güncelleme Yapıldı v3.0
Admin Modeli Değiştirildi. Sürekli Respawn Kaldırıldı. Buglar Düzeltildi. Yeni Set-Up Eklendi.
İyi Oyunlar..
Konu SeCkIn tarafından (01-07-13 Saat 20:55 ) değiştirilmiştir.
To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.
SeCkIn kardeşim mesaj atamıyorum, posta kutun dolmuş. Oyunu 4 kez silip tekrar yükledim. Sana linkini verdiğim modda böyle yapmıyor. H tuşuyla bot ekleyebiliyorsun. Ama bunda h tuşuna basında bot ekleme çıkmıyor. Konsol komutuna bot_add veya add_bot yazınca da işe yaramıyor..
yeni link ne zaman gelicek acaba ? bot paketi olandan ? lütfen cok lasım bu sw banaa ... :S :S :S
Çok teşekkür ederim simdi deniyecegim seckin abi
seçkin abim cok teşekkür ederim oldu suan ama zombiler asırı hızlı hareket ediyorlar ne yapmam gerekiyor ?
Ya Kardeş ben bunu nasıl sw ye yüklicem oyunsunucumda sw aldım ama sw ye yüklemeyi bilmiyorum bi yardımcı olursan çok sevinirim![]()