seçkin kendime cephane paketi nasıl vercem soylesene nasıl verilir bilmiyomda![]()
seçkin kendime cephane paketi nasıl vercem soylesene nasıl verilir bilmiyomda![]()
Konu syzos tarafından (19-04-14 Saat 23:11 ) değiştirilmiştir. Sebep: opisyonel
Emeğine Sağlık Birader.![]()
Süper paylaşım denicem şimdi eyw
---------- Alttaki Mesaj Zamani 19:24 ---------- Önceki Mesaj Zamani 19:23 ----------
süper paylaşım denicem şimdi eyw
---------- Alttaki Mesaj Zamani 19:25 ---------- Önceki Mesaj Zamani 19:24 ----------
güzel
---------- Alttaki Mesaj Zamani 19:27 ---------- Önceki Mesaj Zamani 19:25 ----------
ii ama nasil linki görücez be![]()
KARDEŞiM YAPİYORUM Tüm pluginler oluyor ama bot atılmıyor https://yadi.sk/d/vg9aTsoA70Urr bunu indirdim açıyorum winrar hata veriyor Bi yardımcı olsan crazy Torrentten indiriyorum Ondada Virüs buluyorYardim et
ya amx mod hata veriyo yükleyemiyom napcam
- - - - - - - - - -
ya amx mod hata veriyo yükleyemiyom napcam
Kardesım SınırSız Paketın Kodu Ney
arkadaşlar bu mod yüklendi hangi yani nereye yükliycez basıyom yok olmuyo counter strike kaça yükliycez ve counter yükleme linki atın
kardes Kurulum olmuyorrrrrrrrrrrrr
ya link indryom bok g b bi cs geliyo oynayamıyonbee ben zomb plugnz ıstyom yardmmmmmdmdmsdmsmd
- - - - - - - - - -
ya link indryom bok g b bi cs geliyo oynayamıyonbee ben zomb plugnz ıstyom yardmmmmmdmdmsdmsmd
- - - - - - - - - -
saol indiriyorum şimdi tam 6 yıldır bu modu arıyorum![]()