To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.
Tmm bu arada dehşet bir şey yapmissinyakında serverime kuracagim ve reklamları editlemicem olduğu gibi kuracagim fakat 1 sorun var nemesis modunda insanlar lazer kurabiliyor onu engellemen lazim bunun haricinde çok sağlam bir mod olmuş başarılarının devamını dilerim Mersin/Silifke'den Selamlar
- - - - - - - - - -
Tmm bu arada dehşet bir şey yapmissinyakında serverime kuracagim ve reklamları editlemicem olduğu gibi kuracagim fakat 1 sorun var nemesis modunda insanlar lazer kurabiliyor onu engellemen lazim bunun haricinde çok sağlam bir mod olmuş başarılarının devamını dilerim Mersin/Silifke'den Selamlar
![]()
Kardeş ben bunu yükledim panele giriş yaptım ama serverin IP yerinde Ip no yok şu yazıyor: "IP NO BURAYA GELCEK" getirmeye çalıştım ama olmadı pls help
bug ney
Ben Senin Dediklerinin Aynısını Yaptım . Fakat Patch'lerle Bile Olmadı . Önerdiğin Cs 1.6'yı Pc Çalıştırmıyor . w8.1 Kullanıyorum Yardım ? (yüklemede hiçbir hata yapmadım)
<< Jack Daniel`s [Gaming Zombie] --> IP Adresimiz Yakında Belli Olacaktır >>
<< Hayalinizdeki Kalite ve Hizmet Artık Gerçek Oluyor >>
<< Zombie Plague >>
Windows 8.1 Uyumlu Botlu Counter Strike 1.6
verdiğim linkten indir sitedeki gibi kurulumu yap TÜRKÇE YAMA VE BOT PAKETİ KURMA.
daha sonra amxmodx kurup modu da kur. Sonra PodBOT'u kurup oynamayı dene...
- - - - - - - - - -
https://www.lordiz.com/windows-8-1-uyumlu-botlu-counter-strike-1-6.html
verdiğim linkten indir sitedeki gibi kurulumu yap TÜRKÇE YAMA VE BOT PAKETİ KURMA.
daha sonra amxmodx kurup modu da kur. Sonra PodBOT'u kurup oynamayı dene...
To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.
Eyw Sağolasın Yaptım.Emeğine Sağlık . Yardımın için teşekkürler
<< Jack Daniel`s [Gaming Zombie] --> IP Adresimiz Yakında Belli Olacaktır >>
<< Hayalinizdeki Kalite ve Hizmet Artık Gerçek Oluyor >>
<< Zombie Plague >>
bisey sorcam ben podbot indirdim kurdum çalışmadı indirdim yerde sıkıntı olabilirmi nerden indirmeliyim
Oyun oldu ama bir sorun var paraşüt
Yok nasil yapacağım bu işi bu arada eline saglik
saolasın super eklentıler var