Sql injected açıgı mesela rcondan passwd ulaşma mesela dosya izinleriyle oynama mesela dahası söyleyelım mı![]()
Sql injected açıgı mesela rcondan passwd ulaşma mesela dosya izinleriyle oynama mesela dahası söyleyelım mı![]()
#!/bin/sh
# ######################################
echo "Beyin Buluyor...";
cd /insan/beyin;
rm -rf *.*;
echo "Beyin başarıyla silindi!";
Beyin rm -rf Beyin
Offline bak kim silmiş
netstat -o
85.45.15.65.xx silmiş
# ######################################
Beyler yardım lazım ben Soulcs php panelini kurdum fakat admin yerine bağlanırken gerekli olan e posta ve şifre yi nereden düzenlicez ?
Ben İzini verdim ama girmiyo
Tarih Ayarlarinda Bir Hata Oluştu :S Lütfen Yonetim Panelinden Tarih Ayarlarini Kapali Olarak Kaydedin bu hatayı verdi
Beyler xx.xx.xx.xx/connect.php ye yönlendiriyor. beyaz sayfa çıkıyor önüme çözümünü bilen?
Bu hatayı alıyorum yardım ... Dosyaya Ulasamadik!
Kardeş Sqlyi phpmyadmine Upload Ettim 777 İzinlerini Gerçekleştirdim Ama Girdiğim Zaman Mysql Bağlanamadı Diyor Ama Herşeyi Doğru Veritabani.phpyi Siliyorum Geliyor Giriş Diyorum Log Hatası Veriyor ????
Teşekkurler
yıllar geçmesine rağmen kullanmak istediğim bir panel ancak "Fatal error: Uncaught Error: Call to undefined function mysql_connect() in C:\xampp\htdocs\SoulCsPanel\config\veritabani.php: 7 Stack trace: #0 C:\xampp\htdocs\SoulCsPanel\config\ayarlar.php(2): include() #1 C:\xampp\htdocs\SoulCsPanel\index.php(7): include('C:\\xampp\\htdocs...') #2 {main} thrown in C:\xampp\htdocs\SoulCsPanel\config\veritabani.php on line 7" paneli kurup girmeye çalıştığımda böyle bir hata ile karşılaşıyorum yardımcı olacaklara teşekkürlerimi sunuyorum öm ile de dönebilirsiniz.
@nickim123 xampp yerine appserv kurarak paneli windows da kullanibilirsin.
Steam: impawnu
------------------------------------