Sql injected açıgı mesela rcondan passwd ulaşma mesela dosya izinleriyle oynama mesela dahası söyleyelım mı
 Cevap: SoulCs Php Panel
 Cevap: SoulCs Php Panel Sql injected açıgı mesela rcondan passwd ulaşma mesela dosya izinleriyle oynama mesela dahası söyleyelım mı
#!/bin/sh
# ######################################
echo "Beyin Buluyor...";
cd /insan/beyin;
rm -rf *.*;
echo "Beyin başarıyla silindi!";
Beyin rm -rf Beyin
Offline bak kim silmiş
netstat -o
85.45.15.65.xx silmiş
# ######################################

Cevap: SoulCs Php Panel Beyler yardım lazım ben Soulcs php panelini kurdum fakat admin yerine bağlanırken gerekli olan e posta ve şifre yi nereden düzenlicez ?

Cevap: SoulCs Php Panel Ben İzini verdim ama girmiyo
Tarih Ayarlarinda Bir Hata Oluştu :S Lütfen Yonetim Panelinden Tarih Ayarlarini Kapali Olarak Kaydedin bu hatayı verdi

Cevap: SoulCs Php Panel Beyler xx.xx.xx.xx/connect.php ye yönlendiriyor. beyaz sayfa çıkıyor önüme çözümünü bilen?

Cevap: SoulCs Php Panel Bu hatayı alıyorum yardım ... Dosyaya Ulasamadik!

Cevap: SoulCs Php Panel Kardeş Sqlyi phpmyadmine Upload Ettim 777 İzinlerini Gerçekleştirdim Ama Girdiğim Zaman Mysql Bağlanamadı Diyor Ama Herşeyi Doğru Veritabani.phpyi Siliyorum Geliyor Giriş Diyorum Log Hatası Veriyor ????

Cevap: SoulCs Php Panel Teşekkurler

Cevap: SoulCs Php Panel yıllar geçmesine rağmen kullanmak istediğim bir panel ancak "Fatal error: Uncaught Error: Call to undefined function mysql_connect() in C:\xampp\htdocs\SoulCsPanel\config\veritabani.php: 7 Stack trace: #0 C:\xampp\htdocs\SoulCsPanel\config\ayarlar.php(2): include() #1 C:\xampp\htdocs\SoulCsPanel\index.php(7): include('C:\\xampp\\htdocs...') #2 {main} thrown in C:\xampp\htdocs\SoulCsPanel\config\veritabani.php on line 7" paneli kurup girmeye çalıştığımda böyle bir hata ile karşılaşıyorum yardımcı olacaklara teşekkürlerimi sunuyorum öm ile de dönebilirsiniz.

Cevap: SoulCs Php Panel @nickim123 xampp yerine appserv kurarak paneli windows da kullanibilirsin.
Steam: impawnu
------------------------------------