Kardeşim ben bu plugini nasıl ayarlıcam oyunyöneticisinden server aççcamda bunun smasını indirip nasıl ayarlayıp panele atmam lazım bi yardımcı olurmusun lütfen skypeden fln SKYPE: Serkan.arslan1907
Kardeşim ben bu plugini nasıl ayarlıcam oyunyöneticisinden server aççcamda bunun smasını indirip nasıl ayarlayıp panele atmam lazım bi yardımcı olurmusun lütfen skypeden fln SKYPE: Serkan.arslan1907
Servere ticketten smasını yükledim fakat hata veriyor? Yanıt alamadım ?????
Konu Entuziast tarafından (07-12-14 Saat 17:56 ) değiştirilmiştir.
Şu konuya biri baksın artık lütfen
benim panel anadolucs scripts dosyası yok nasıl yapıcam yardım etseniz
Kardeşim ben yükledim ama jb verince allta 15 te kalıyo biraz sorun çıkarıyo diğer pluginlerden olabilirmi ? Bu arda paylaşım çok güzel![]()
![]()
![]()
(M) tusuna basınca acılmasını istiyorum shopumun alttada (m tusuna basınca menu acılır) demesini istiyorum shopumu eklicem kodunu atarmısınız
Hocam shopu csduragindaki serverime yüklüyorum , kural ihlali oldugundan yüklenemedi diyor bi yardım etsen cok iyi olur
Bende olmuyor bi yardımcı olurmusunuz? Herseyi Yaptım consola cvarı yazıyorum bilinmeyen cvar diyor consola tam olarak ne yazıcam yardımcı olun lütfen
HATAYüklediğiniz eklenti içerisinde kural ihlali olduğu için sunucunuza kurulmadı.Bunu nasıl düzeltiriz
Abi Şu 2 tane PHP Kodu var uzun olanlar onları nereye yazıyoruz