Threads: 28
Onuda yapmayı planlıyorum dediğim gibi milletin değil kendi clanımın yararlanması için çekmiştim kendi siteme upload etmiştim sonra sitem kapanınca bende youtube uploadlayıp buraya konu açtım o yüzden böyle bir paylaşım oldu.
Threads: 1
Teşekkürler jail map yapımına başlayacak arkadaşlar için çok gerekli bir konu olmuş bence fakat şöyle de bi sorun var bu tür videolara özenerek senin videondaki mapı tekrarlayanlar olabiliyor
Threads: 11
Yeni Başlayanlar İçin Güzel Bi Video Olmuş
VALVE HAMMER EDİTOR HAKKINDA HERŞEY İÇİN MESAJ ATABİLİRSİN
Code:
Facebook: facebook.com/oguzhan.snm
Server İp ==> cs3.csduragi.net
TeamSpeak3 ==> ts3.karacagaming.com:1453
ReaLTek
Ses Yaratır.
Threads: 0
Enes bide bişe dicem hani butona bastıgında önüne yazı çıkıyor ya mesela hücre açma butonuna bastım yazı gelior örneğin fatih özcan bu hücreyi yaptı diye onun yazısını nasıl değiştirebliriz.
Threads: 28
Harita yapmayı bıraktım şuan sadece teknik destek gibi birşey yapıyormuşum kendi haberim bile yok bulamadıklarını bana soruyorlar artı onuda yapmayacağım yavaş yavaş jail_project haritam var bitirip bırakacağım
Threads: 6
[MENTION=8726]scarty[/MENTION] mapımı runlayabilirmisn mento_fix kadar belki ondan daha küçük bnm pc ısınmaktan kapanıo soğutucuyla denesem bile yine kapanıyo
skype ekli ztn sende açarmsn..
- - - - - - - - - -
[MENTION=8726]scarty[/MENTION] mapımı runlayabilirmisn mento_fix kadar belki ondan daha küçük bnm pc ısınmaktan kapanıo soğutucuyla denesem bile yine kapanıyo
skype ekli ztn sende açarmsn..
Threads: 8
indirme linki verseydın glz olurdu
Server Bilgileri :
İp:94.123.46.111 -Kapalı
Dns:kankalar.servegame.com -Kapalı
Mod Türü:Full Mod -Kapalı
Kişi Sayısı:28 -Kapalı