Arkadaslar Bana mt2 türkte 1 lwl eski çar lazım osmanlıda çar acmam lazım
1 lwl arkadaslarımızdan kullanmayan warsa RİCA ediyorum
Bana ulaşsın![]()
Arkadaslar Bana mt2 türkte 1 lwl eski çar lazım osmanlıda çar acmam lazım
1 lwl arkadaslarımızdan kullanmayan warsa RİCA ediyorum
Bana ulaşsın![]()
Oyundayken yanlışlıkla y tuşuna basmıştım ilerlemeye calısıyodum W tusuna basıyordum ama gitmiyorduHerkezde beni vurup duruyordu
Bi 3-4 dakika sonra sinir olup oyunu kapatıp yeniden açmıştım . Düzeldi diye seviniyordum
- - - - - - - - - -
Oyundayken yanlışlıkla y tuşuna basmıştım ilerlemeye calısıyodum W tusuna basıyordum ama gitmiyorduHerkezde beni vurup duruyordu
Bi 3-4 dakika sonra sinir olup oyunu kapatıp yeniden açmıştım . Düzeldi diye seviniyordum
![]()
İlk oyuna girdiğimde CT ' dim . M4A1 almıştım ve birini vurup sevinmiştim. Hep M4A1 alırdım. Sonraki gün oyuna girdigimde T ' ye girmisimYarım saattir buy ' da M4A1 i aramıştım ve bulamamıştım
![]()
Slotluğa giremedim en sonunda banladılar inat ettim şimdi cs hakkında çok bilgim var![]()
yanlışıkla lrde kendime bomba attım
ya benim pc açılınca direk bu site geliyor yardım edermisiniz nasıl düzeltirim pc benim değil lütfen
İlk amatörlüğüm T yim bomba kurmak istiyom maouse tuşundan bombayı arayıp bulamadım c4ü kuramadım 6 basıp c4 bulmak uzun zamanımı almıştı
ff acıktı takım arkadaslarıma ates edıyodum
- - - - - - - - - -
ff acıktı takım arkadaslarıma ates edıyodum
Allah Var ilk amatorlugum c4 kuranları specte ızlıyordm bastıgı rakamları bır bır yazdm sonra bomba bana gectıgınde gıttım aynı rakamları yazmıstım![]()
THE LEGEND [IZMIRGAMING] COMING SOON.
ASSAULT DEATHMATCH SERVER.
FACEBOOK GRUP :
To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.
Amatörlük günleri iyi idi be. Özlettin şimdi bak![]()