23-09-12, 16:00
eywallah aga
|
Akrostiş yazılır.
|
|
23-09-12, 16:00
eywallah aga
30-09-12, 21:07
Kenan yaz bakam .d
---------- Alttaki Mesaj Zamani 20:07 ---------- Önceki Mesaj Zamani 20:06 ---------- greatbunny dateline='' Wrote: way orda eller :d:d:d:d::d Herşeyim CSPLague İçin Tek Hedefim ![]() İletişim:[email protected] Facebook:https://www.facebook.com/FearLinesS ask.fm:https://ask.fm/kenanozdmrr Counter Strike Nick:Headshotter ![]() ![]() Teşekkürlerinizi ve Replerinizi Eksik etmeyin. Teşekkür Etmek İçin Tıkla !
30-09-12, 21:56
Kendimi bildim bileli hep aşktan bir kırbaç yedim
Erkenden yenildim, can çekişti seven hücrelerim Nedense hep direndim, gurur yaptım belli etmedim Acı çektiğimi hissettirmedim, sürekli gülüverdim Neden bilmiyorum ama; senden başkasını inan sevemedim
12-10-12, 20:14
Eien dateline='' Wrote: Kendimi bildim bileli hep aşktan bir kırbaç yedim nerden buluosun yav bu kadar cümleyi benim edebiyat 2 de
Herşeyim CSPLague İçin Tek Hedefim ![]() İletişim:[email protected] Facebook:https://www.facebook.com/FearLinesS ask.fm:https://ask.fm/kenanozdmrr Counter Strike Nick:Headshotter ![]() ![]() Teşekkürlerinizi ve Replerinizi Eksik etmeyin. Teşekkür Etmek İçin Tıkla !
12-10-12, 21:45
bide Kürşad yaz
![]() ---------- Alttaki Mesaj Zamani 20:39 ---------- Önceki Mesaj Zamani 20:35 ---------- Al buda benden sana: E'dir 1.harfi Akrostişimin İ'dir 2.harfi E'dir 3.harfi N'dir son harfi ![]() ---------- Alttaki Mesaj Zamani 20:45 ---------- Önceki Mesaj Zamani 20:39 ---------- Al şu gönlümü çıkar oradan, Say say bitmez bu an, Ulu tepelerdeki Yıldızlara bakan, Maşallah Gönlümü fethettiğin an, Ağzımdan çıkan her kelime seni düşündürüyor her an. Noktayım koyduğum o an,benim olacaksın gibi hissediyorum lan.
12-10-12, 21:59
Keyif almıyorum sensiz geçen bir gün bile
Üzüntümden hergün ağlıyorum bile bile Razı gelemiyorum mani olabiliyorum seni sevmeye Şaşırma bakma bana öyle… Allah şahidimdir beni seni bizi göre göre Taş da olsa yüreğim yansa da bu bedenim yine seni seveceğime yemin ederim…
13-10-12, 00:19
Yuh,Babamın ismini verdim 2 dakkada gönlünü fethetti 8O
13-10-12, 18:41
[sıze="7"]#################################################### #######################██████####################### ##################████████████████################## ##############███████████████████████############### ###########██████████████████████████████############ #######██████████████████████████████████████####### ######██████████######################██████████##### ####█████████##########################█████████#### ###████████##############################████████### ###███████################################███████### ###██████##################################██████### ###██████##################################██████### ####█████##################################█████#### #####████##################################████##### ######███##################################███###### #######███################################███####### ########███##############################███######## ##########██############################██########## ############█##########################█############ #############█########################█############# #################################################### #########################██######################### ########################████######################## #######################█████######################## ######################████████###################### ##############████████████████████████############## #################██████████████████################# ####################████████████#################### ###################██████##██████################### ##################████########████################## #################██##############██################# ###################################################
###################################################[/sıze]
13-10-12, 23:56
emre yada emrecanla akrotiş yazarmısın
[img]Emrecan12[/img]
Bir Sevdadır Galatasaray Bir Sevdadır Csplauge
14-10-12, 01:26
Ezele kadar bitmeyecek bendeki sevgi
Mutluluğun yerini tarif eden adresi Rüzgarla kulağına fısıldadığım an Erkenden gel, bekletme seni seveni Cesaretimi topladım koşarak geliyorum sana Aşkımı anlatmaya çalışırken binbir umutla Ne yapalım ekmek gibi su gibi muhtacım sana |
|
« Next Oldest | Next Newest »
|