Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Cs 1.6 Race Mod
Arkadaşlar Bunu kaçırmayın Ben araştırdım ve Addonsuz race modun yapılabileceğine rastladım.
Bundan Sonraları Bunun gelişmişi çıkcaktır.

1-Resim= [Image: resimic.png]

Link=Hotfile.com: One click file hosting: Cs 1.6 Race Mod.rar

Şifre=csplague.com

2-Resim= [Image: resimic.png]

3-Resim [Image: resi3.png]
RACE MOD ANLATIM:ARKADAŞLAR BU MODDA İKİ TAKIM BAŞKA BİYERDE WAR ORDA SAYI SAYILIYO SONRA O SAYI BİTİNCE AŞAĞI ARABAYA DOĞUR İNİYORSUNUZ SONRA ORDAN İLK ÇALIŞTIRDIĞIZDAN SONRA ENGELLERDEN KAÇIP İLK BİTİŞ NOKTASINA WARIP O KAPI KAPANINCA HERKES ÖLÜYOR.

Arkadaşlar İçinde Yapmadan okuyunu okuyunda yapınız.....

---------- Alttaki Mesaj Zamani 19:05 ---------- Önceki Mesaj Zamani 19:04 ----------

bekleyin Linkde arıza oldu

---------- Alttaki Mesaj Zamani 19:09 ---------- Önceki Mesaj Zamani 19:05 ----------

Link Düzeltilmiştir.

---------- Alttaki Mesaj Zamani 19:24 ---------- Önceki Mesaj Zamani 19:09 ----------

Arkadaşlar Map 1 tanedir 10-20 tane bulursam Map bölümüne Yayınlıyacağım.

---------- Alttaki Mesaj Zamani 19:46 ---------- Önceki Mesaj Zamani 19:24 ----------

Yorumlarınızı bekliyorum Smile
Reply
modda ne yapılıyo barı onu anlat
Reply
Kardeş Modda Yani İki takım bi yerde başlıyo sonra indiriliyo bir arabaya dogru biniyolar sonra ordan ilk arabayı çalıştırıp ilk bitiren kazanıyo Smile
Reply
Arkadaşlar Şimdilik Addons bulunmuyor ama addonsunu yapacağım ve yeni bir konuda yayınlıyacağım.
Reply
Yorum yokmu Sad
Reply
Bu mod tutmaz söyliyeyim internette görmüştüm 2 gün önce kurdum ama fazla zevkli deil. Yine'de güzel paylaşım eline sağlık.
Reply
teşekküler güzel paylaşım 15 Moda Doğru Koşuyorum Kendim Full Mod Hazırluıcam İşime Yaradı )
Counter Strike Sunucu : SmartOyuncu Online Gaming Area

Oyun Oynama Portaliniz : OyunPortalim
Reply
yinede sagol ama konu biraza harap gibi Big Grin
[Image: a1Jp0z.png] [Image: NO6NWO.png] [Image: DyVm9O.png] [Image: kX3pJW.png]
Reply
Big Grin biliyorum ama boşfer maplar bulacam benim bi abim war o gerçek güzel race mod yapmayı biliyor Smile
Reply
teşekkürler
Reply

Foruma Atla:

Users browsing this thread: