Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Transparant Yazı Yazma (Şeffaf)
İşte dene bakalım bi arka planı siyah olmayan için additive yapmayı ondan bahsediyorum Smile
YouTube.com/enesscarty
Reply
yine çözümü kendim buldum :p beyler başdan deseydiniz birden fazla texture kullanma diye bütün textureleri bi tane wad içinde toplardım . Big Grin neyse hepinize çok teşekürler , saolun..
Reply
Zaten öyle yapman gerek Smile
YouTube.com/enesscarty
Reply
scarty dateline='' Wrote: Zaten öyle yapman gerek Smile

kimse anlatmamışdı öyle bişey yada anlattılarda ben görmedim . bişey sorucam bu bütün wadları tek bi wad da nasıl toparlayabilirim .
Reply
Wally Programı ile ilk olarak wad çıkartmak istediğin wad ı açıyorsun file -> open - > wadismi.wad açıyorsun buradaki wadlara sol menüden sağ tıklayıp export ' dışarı aktar diyorsun ve ardından kendi wad dosyanın içine sürüklüyorsun kendi wad dosyanı kaydediyorsun ve istediğin textureler tek bir wad doyasında bulunuyor fakat wad dosyanın boyutunu ne kadar büyütürsen haritanın çevirmesi o kadar uzun olur ama bu 250 - 300 wad için geçerli değil ayrıca boyutları fazla büyük olmasın en faz 320*320 civarlarında 512 ler çok kasar bu kadar eğer anlamadıysan video'da gösterebilirim söylemen yeter Wink
YouTube.com/enesscarty
Reply
Kural O Zaten Big Grin 30 Tane Wad Bir Map'a Gömemiyceğine Göre Tek bir wada toparlıycan

scarty bugun svde gördüm seni o maptaki wadi paylaşırmısın sabit çekcem ?
Nefesim Fark Yaratırmı ?
Reply
Arkadaş ne çok isteyen varmış tamam ayıklayıp koyucam Smile
YouTube.com/enesscarty
Reply
Smile gerek yok karrdeşim saol anladımda , 250 - 300 dediğin texture dimi bi orda sorun çıkdı :p Big Grin
Reply

Possibly Related Threads…
Thread Author Replies Views Last Post
  Valve Hammer Editor Kolay Yoldan Yazı Yazma mstfykvn 10 10,340 18-01-15, 00:44
Last Post: kimsesizler12
  VHE Duvara Yazı Yazma [YARDIM] Mehmets 2 2,989 10-01-15, 01:28
Last Post: adiosamigo
  VHE Dersleri | Butonlu Yazi Yapımı 0zen 8 4,929 04-02-13, 23:03
Last Post: 0zen
  VHE Duvara Yazi Yazma [Video&Ses] 0zen 11 9,655 04-02-13, 12:37
Last Post: 0zen

Foruma Atla:

Users browsing this thread: 1 Guest(s)