08-12-12, 04:10
Teşekkürler
|
Menudeki Seçeneğini Admine Özel Yapmak
|
|
08-12-12, 04:10
Teşekkürler
01-04-13, 13:12
Emeğine sağlık.Verdiğin derslerle yavaş yavaş ben de öğreniyorum plugin yapmayı sayende
03-04-13, 22:07
rica ederim gelişmeni isterim gönülden
18-08-14, 00:20
Amacım Konuyu hortlatmak değil ama birşey merak ediyorum internette bulamadım.
Tamam admine özel yapmayı öğrendim (işime yaradı sağol). Fakat örneğin ben bi menü yaptım ve bu menüyü sadece CT lerin kullanmasını istiyorum.Yani bu menüyü T ler kullanamıcak.T lerede Başka meni yapıcam bunu nasıl yapabilirim dediğim gibi internette bulamadım.Bunu söylerseniz çok güzel olucak valla.Şimdiden teşekkür ederim. (Sizin sayenizde plugin yapmaya başladım hayırlısı )
19-08-14, 20:27
kullanıcağım fonksiyon : get_user_team(client) dır.Fun Kütüphanesinde bulunmaktadır.
örnek kullanım. [PHP] #include <amxmodx> #include <fun> #define PLUGIN "DL63 New Plugin" #define AUTHOR "dangerlord63" #define VERSION "1.0" public plugin_init(){ register_plugin(PLUGIN, VERSION, AUTHOR) register_clcmd("say /takim","acil");} public acil(client){ if(get_user_team(client) == 1){ // 1 ==> Terorist }else if(get_user_team(client) == 2){ // 2 ==> C-Terorist } } [PHP]
Ultra Security Anti Cheat
GameTrackerTR Her türlü plugin yazılır. skype : [email protected] [Mod] Zombi Rescue => Mapper gerekli. Castle Defense(Kale Savunması) => Mapper gerekli. Eğer benden yardım istiyorsanız, ismimi etiketlemeyi unutmayın yoksa gözden kaçırabiliyorum
19-08-14, 23:17
Saolasın kardeşim
20-08-14, 04:20
dangerlord63 dateline='' Wrote: kullanıcağım fonksiyon : get_user_team(client) dır.Fun Kütüphanesinde bulunmaktadır. Arkadaşım kod için tşkkür ettim bi zahmet sana ben hazır yollasam sen onu CT için yapablrmsn ? - - - - - - - - - - dangerlord63 dateline='' Wrote: kullanıcağım fonksiyon : get_user_team(client) dır.Fun Kütüphanesinde bulunmaktadır. Arkadaşım kod için tşkkür ettim bi zahmet sana ben hazır yollasam sen onu CT için yapablrmsn ? - - - - - - - - - - dangerlord skype istek yolladım kabul edersen yarın konuşalım
20-08-14, 10:52
0neRepublic dateline='' Wrote: Arkadaşım kod için tşkkür ettim bi zahmet sana ben hazır yollasam sen onu CT için yapablrmsn ? Yapabilirim, fakat hazıra kaçmanı tavsiye etmiyorum. - - - - - - - - - - 0neRepublic dateline='' Wrote: Arkadaşım kod için tşkkür ettim bi zahmet sana ben hazır yollasam sen onu CT için yapablrmsn ? Yapabilirim, fakat hazıra kaçmanı tavsiye etmiyorum.
Ultra Security Anti Cheat
GameTrackerTR Her türlü plugin yazılır. skype : [email protected] [Mod] Zombi Rescue => Mapper gerekli. Castle Defense(Kale Savunması) => Mapper gerekli. Eğer benden yardım istiyorsanız, ismimi etiketlemeyi unutmayın yoksa gözden kaçırabiliyorum
|
|
« Next Oldest | Next Newest »
|
| Possibly Related Threads… | |||||
| Thread | Author | Replies | Views | Last Post | |
| kendime özel jbmenu yapmak | torqw | 2 | 6,987 |
11-11-16, 16:14 Last Post: EfsoEfsoZaZA |
|
| extra item adminlere özel yapma | Crypex33 | 3 | 6,344 |
11-10-16, 19:43 Last Post: Crypex33 |
|