20-06-13, 16:42
Panel mganın panelimi ?
- - - - - - - - - -
Panel MGA nın paneli mi ?
- - - - - - - - - -
Panel MGA nın paneli mi ?
|
amx_rcon rcon_password Komutunu Engelleme
|
|
Hayır Webmod Yani OyunYöneticisi Benzeri.Yani Kendi Dediceath Serverim...
![]() PHP Code: İletişim => cebinihat@hotmail.com ![]() PHP Code: İletişim => cebinihat@hotmail.com ![]() PHP Code: İletişim => cebinihat@hotmail.com En İyi Konularım: Leqend Shop | Furkan Dize Shop |
20-06-13, 19:40
(This post was last modified: 21-06-13, 19:26 by akcaliberkk.)
Olmayan ne ? Hangi komut çalışır durumda ?
amx_rcon u normal komut engelleyicilerle kapatabiliyorsunuz. bu admincmd yi serverdakiyle değiştirirsen kimse amx_cvar rcon_password kullanamaz. Denedim ben bunu gayet iyi çalışıyor. Tabi doğru şekilde değiştirebildiysen ? CS:GO ve CS 1.6 için ücretli eklenti yapılır. Plugin yazmak isteyenlere yardımcı olabilirim. Skype adresimden ulaşabilirsiniz: destek_596 Steam: http://steamcommunity.com/id/ca-nemesis/
21-06-13, 11:58
akcaliberkk dateline='' Wrote: Olmayan ne ? Hangi komut çalışır durumda ?amx_cvar sv_password'u Demiyorumki.amx_rcon rcon_password ve amx_cvar rcon_password'u Diyorum.Tamam Ama Yeniden Bi Değiştireyim Ben. ![]() PHP Code: İletişim => cebinihat@hotmail.com ![]() PHP Code: İletişim => cebinihat@hotmail.com ![]() PHP Code: İletişim => cebinihat@hotmail.com En İyi Konularım: Leqend Shop | Furkan Dize Shop |
21-06-13, 19:26
Ben de yanlış yazdım. amx_cvar rcon_password yazmak istemiştim
Tekrar baktım gayet iyi çalışıyor.
CS:GO ve CS 1.6 için ücretli eklenti yapılır. Plugin yazmak isteyenlere yardımcı olabilirim. Skype adresimden ulaşabilirsiniz: destek_596 Steam: http://steamcommunity.com/id/ca-nemesis/
22-06-13, 10:25
Tamam Yükledim Ama Sma'sı Bozulmazmı? Amxx Değiştirdikden Sonra? Hem Daha Denemedim...
![]() PHP Code: İletişim => cebinihat@hotmail.com ![]() PHP Code: İletişim => cebinihat@hotmail.com ![]() PHP Code: İletişim => cebinihat@hotmail.com En İyi Konularım: Leqend Shop | Furkan Dize Shop |
22-06-13, 18:26
Sma ile bir alakası yokki ?
CS:GO ve CS 1.6 için ücretli eklenti yapılır. Plugin yazmak isteyenlere yardımcı olabilirim. Skype adresimden ulaşabilirsiniz: destek_596 Steam: http://steamcommunity.com/id/ca-nemesis/
Tamam Yükledim Deneyip Haber Veririm...
-------------------------------------------- Yine Olmadı Sizde Olduysa Bir Fotoğraf Atıp Yada Video Çekip Gönderirmisiniz Konuya? ![]() PHP Code: İletişim => cebinihat@hotmail.com ![]() PHP Code: İletişim => cebinihat@hotmail.com ![]() PHP Code: İletişim => cebinihat@hotmail.com En İyi Konularım: Leqend Shop | Furkan Dize Shop |
26-06-13, 23:42
![]() Yalan söyleyecek halim yok. Belki eklentiyi yüklerken yanlış sma yı compile etmiş olabilirim, bir de bunu dene, bu bende gayet güzel çalışıyor. CS:GO ve CS 1.6 için ücretli eklenti yapılır. Plugin yazmak isteyenlere yardımcı olabilirim. Skype adresimden ulaşabilirsiniz: destek_596 Steam: http://steamcommunity.com/id/ca-nemesis/
Tamam Çalıştı Ama Normal Oyuncular Konsola O Komutları Yazıncada "Bu Komut Yasaklı" Yazsın. Adminler Ve Sv Sahibleri Yazıncada "Bu Komut Yasaklı" Yazsın.Denediğimde Server Sahibi Olarak Girdim "Bu Komut Yasaklı" Yazdı.Ama Player Olarak Girincede "O Emri Kullanma Hakkınız Yok" Dedi.Bunu Düzenlermisin? Düzenliyemezsen Kalır Yani Sorun Olmaz.
![]() PHP Code: İletişim => cebinihat@hotmail.com ![]() PHP Code: İletişim => cebinihat@hotmail.com ![]() PHP Code: İletişim => cebinihat@hotmail.com En İyi Konularım: Leqend Shop | Furkan Dize Shop | |
|
« Next Oldest | Next Newest »
|
| Possibly Related Threads… | |||||
| Thread | Author | Replies | Views | Last Post | |
| oto t atma ve takim degiştirme engelleme | LEGOFGRAND | 6 | 11,960 |
24-05-14, 13:24 Last Post: LEGOFGRAND |
|
| model engelleme | Iwantoplaygame | 3 | 2,719 |
05-02-14, 12:48 Last Post: JDM |
|
| Consoldan Tye Geçmeyi Engelleme Plugini | xLdeJavu | 4 | 3,081 |
28-11-13, 14:23 Last Post: JDM |
|
| Reklam Ve Küfür Engelleme [İstek] | entel009 | 2 | 4,540 |
17-11-13, 16:12 Last Post: entel009 |
|
| Art Arda ban engelleme | Kuheylan94 | 6 | 2,975 |
07-07-13, 21:15 Last Post: akcaliberkk |
|
| Cs1.6 jailbreak silah menüsü engelleme | ufuk35 | 14 | 19,845 |
01-06-13, 16:04 Last Post: ahmet216216 |
|
| Komut engelleme | melof | 10 | 9,616 |
05-05-13, 03:52 Last Post: akcaliberkk |
|
| [YARDIM]Sxe İle Lazermine Pluginin Çakışmasını Engelleme | 7gulgun7 | 5 | 5,716 |
11-03-13, 19:56 Last Post: akcaliberkk |
|
| [İSTEK]Küfür Engelleme Plugini (*** Şeklinde) | 7gulgun7 | 11 | 7,158 |
01-03-13, 21:33 Last Post: admincm |
|
| Ufak maplarda adamların iç içe doğarak ölmelerini engelleme ? | sinan_604 | 4 | 4,294 |
04-02-13, 15:42 Last Post: akcaliberkk |
|