Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
"İstek" Ders'lerinizi Buraya Yazınız | CSPLague
tek kaçışlık kaçak tüneli lazım.revolation ve v8 deki gibi
Reply
lonely16 dateline='' Wrote: tek kaçışlık kaçak tüneli lazım.revolation ve v8 deki gibi

yaptım bunu koyabilirsin haritana dışarı çıkmam gerekitiği için mesajına cevap veremedim.

Attached Files
.rar   kacak.rar (Size: 1.91 KB / Downloads: 34)
YouTube.com/enesscarty
Reply
scarty dateline='' Wrote: yaptım bunu koyabilirsin haritana dışarı çıkmam gerekitiği için mesajına cevap veremedim.

bende aynısını yaptım bunun fakat.benim korktuğum şey.ilk kaçanın ardından ikinci adam geldiğinde kapağın kapanmaması.eğer kapağın önünde biri durursa kapak geliyo adamı öldürüyor ve geri dönüyor.böylelikle orası açık kalıyor tahminime göre.ama eğer sen böyle doğrudur diyorsan devam edicem.ama kapağın kayıtsız şartsız kapanması gerek

edit: revolationdan kopya çektim ve olay şu func_door dan delay before closeyi -1 yapıyoruz.böylelikle kapı garanti kapanıyor

- - - - - - - - - -
Reply
revolationdakinden yap bu kesin olur diyemem.
YouTube.com/enesscarty
Reply
maplardaki ışıklandırmayı 10 kat arttırmak istiyorum ve texture detayını 5 kat arttırcam nasıl yapabilirim? :ABVDCASDFS söyle hadi :ASD
Reply
Saboo dateline='' Wrote: maplardaki ışıklandırmayı 10 kat arttırmak istiyorum ve texture detayını 5 kat arttırcam nasıl yapabilirim? :ABVDCASDFS söyle hadi :ASD

Dalga mı geçiyosun sen komik olduğunu mu sanıyosun ?

VALVE HAMMER EDİTOR HAKKINDA HERŞEY İÇİN MESAJ ATABİLİRSİN Smile

Code:
Facebook: facebook.com/oguzhan.snm
Server İp ==> cs3.csduragi.net
TeamSpeak3 ==> ts3.karacagaming.com:1453
ReaLTek
Ses Yaratır.
Reply
[MENTION=25402]Saboo[/MENTION] ışıklardan 10 kat fazla koy texturenide photoshop ile canlandırabilirsin.

- - - - - - - - - -
[MENTION=25402]Saboo[/MENTION] ışıklardan 10 kat fazla koy texturenide photoshop ile canlandırabilirsin.
YouTube.com/enesscarty
Reply
scarty dateline='' Wrote: @Saboo ışıklardan 10 kat fazla koy texturenide photoshop ile canlandırabilirsin.

- - - - - - - - - -
@Saboo ışıklardan 10 kat fazla koy texturenide photoshop ile canlandırabilirsin.
dostum ışık koyarak yapamazsın hl1 motorunun bir sınırı var maxsimum gücü var ne kadar cok iyi yaparsanda gene kötü gozukur fakat bunu geliştirmede var ben geliştirdim mesela normal ışıktan daha canlı daha ayrıntılı

- - - - - - - - - -

scarty dateline='' Wrote: @Saboo ışıklardan 10 kat fazla koy texturenide photoshop ile canlandırabilirsin.

- - - - - - - - - -
@Saboo ışıklardan 10 kat fazla koy texturenide photoshop ile canlandırabilirsin.
dostum ışık koyarak yapamazsın hl1 motorunun bir sınırı var maxsimum gücü var ne kadar cok iyi yaparsanda gene kötü gozukur fakat bunu geliştirmede var ben geliştirdim mesela normal ışıktan daha canlı daha ayrıntılı
Reply
Tamam.
YouTube.com/enesscarty
Reply
asansör yapımı lazım ama func_door olmucak.
Reply

Possibly Related Threads…
Thread Author Replies Views Last Post
  By Hakan Ders 2. Video+Ses Butonla Nesne Bağlama ByHakaN 7 4,943 10-01-15, 01:25
Last Post: adiosamigo
  Valve Hammer Editör Dersleri | Kısayol Ulaşım | CSPLague Nefesim 1 5,636 07-06-13, 16:39
Last Post: DeaTReX
  ByHakan 3.Ders Func_Rotating Dönen Cisim Yapma ByHakaN 13 6,149 15-12-12, 07:02
Last Post: Laund
  2.DERS | Duvar Yapımı ve Bazı Küçük Bilgiler kaptan647 3 4,757 25-12-11, 22:25
Last Post: kaptan647

Foruma Atla:

Users browsing this thread: 1 Guest(s)