Threads: 28
[MENTION=17397]Nefesim[/MENTION] ben diğer haritayı hiç görmedim ve bazı yerlerini benzetti sandım. [MENTION=14354]Kirsehirlee[/MENTION] eğer heryer benziyorsa bence o mapper'e bir danış izin verirse kullan izin vermezse bende kendine özgü bir harita çıkar.
- - - - - - - - - -
[MENTION=17397]Nefesim[/MENTION] ben diğer haritayı hiç görmedim ve bazı yerlerini benzetti sandım. [MENTION=14354]Kirsehirlee[/MENTION] eğer heryer benziyorsa bence o mapper'e bir danış izin verirse kullan izin vermezse bende kendine özgü bir harita çıkar.
Threads: 3
17-07-13, 15:21
(This post was last modified: 17-07-13, 16:34 by Kirsehirlee.)
Nefesim dateline='' Wrote: @scarty
Oyunlara Gidiş Bölmü Benziyor.
KZ Benziyor
Renk Oyunu Benziyor
Çete Kopyası
CT ODası Godmode mapındakine benzetilmiş
Kafes 2-3 şey dışında benziyor
at yarışı benziyor
kule benziyor
o mapın kopyası bu!
EMEĞE SAYGISIZLIKTIR BU!
Kardeş kz,kafesteki teller,çete ve oyunlara gidiş yolu hariç hiçbirşeye bakmadım.Gerisi tamamen benim uydurmam gibi birşey buna emin olabilirsin.Ayrıca dediklerini de dikkate alarak daha kendime özgü maplar yapmaya çalışırım.Teşekkürler.
Threads: 11
[MENTION=17397]Nefesim[/MENTION] doğru söylüyor kz ve ct odası hariç sinoplunun mapı.
Daha Yeni , Daha Şık , Daha Ferah Maplar ile Karşınızdayım.
Mapper ; DancX-!
MiratBey dateline='' Wrote: @Nefesim doğru söylüyor kz ve ct odası hariç sinoplunun mapı.
Dediğim gibi kz,çete ve oyunlara gidiş yolu hariç tamamen benim.Buna sen de emin olabilirsin.Yok sen de bu map çalıntı diyorsan birşey diyemeyeceğim.Herkesin fikrine saygı duyarım ancak siz abartmışsınız.Bunu açıkça ifşa ediyorum abartmışsınız.O kadar şeye bakıp yapacak olsam bu mapı yapmaya uğraşmazdım.Bsp'ye çevirip koyardım.
- - - - - - - - - -
MiratBey dateline='' Wrote: @Nefesim doğru söylüyor kz ve ct odası hariç sinoplunun mapı.
Dediğim gibi kz,çete ve oyunlara gidiş yolu hariç tamamen benim.Buna sen de emin olabilirsin.Yok sen de bu map çalıntı diyorsan birşey diyemeyeceğim.Herkesin fikrine saygı duyarım ancak siz abartmışsınız.Bunu açıkça ifşa ediyorum abartmışsınız.O kadar şeye bakıp yapacak olsam bu mapı yapmaya uğraşmazdım.Bsp'ye çevirip koyardım.