Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Amatörce Avatar Calışmama
Arkadaşlar amatörce bir çalışma ama yeni başlayan birisi için sizce güzel olmuş mu ?

(not wise bilge demek baykuşu o yüzden koydum Smile )

[Image: qjtnf.png]
Reply
Yazı stilini değiştirirsen ve baykuşu çok basık yapmışsın onuda bira belirginleştir gerisi güzel yazı stilini değiştirmen farklılık yaratacaktır.
YouTube.com/enesscarty
Reply
kusura bakmayın yanlış yazmışım wise baykuş değil Bilge Demek Smile

Enes Sevinç Yorumun İçin teşekkürler ama güzel bir yazı tipi bulamadım yazı tiplerini ekleyeceğim ek yakın zamanda.
Reply
Ben zaten wiseın anlamını söylemedim Smile baykuş görüntüsünü basık yapmışssın onu biraz düzelt dedim Smile [MENTION=25301]The Wise[/MENTION]

- - - - - - - - - -

Ben zaten wiseın anlamını söylemedim Smile baykuş görüntüsünü basık yapmışssın onu biraz düzelt dedim Smile [MENTION=25301]The Wise[/MENTION]
YouTube.com/enesscarty
Reply
scarty dateline='' Wrote: Ben zaten wiseın anlamını söylemedim Smile baykuş görüntüsünü basık yapmışssın onu biraz düzelt dedim Smile @The Wise

- - - - - - - - - -

Ben zaten wiseın anlamını söylemedim Smile baykuş görüntüsünü basık yapmışssın onu biraz düzelt dedim Smile @The Wise

O yazdığına karşı bir şey demedim mantıklı buldum Smile ama konuda baykuş yazmışım onu duzeltmek istedim Smile

- - - - - - - - - -

scarty dateline='' Wrote: Ben zaten wiseın anlamını söylemedim Smile baykuş görüntüsünü basık yapmışssın onu biraz düzelt dedim Smile @The Wise

- - - - - - - - - -

Ben zaten wiseın anlamını söylemedim Smile baykuş görüntüsünü basık yapmışssın onu biraz düzelt dedim Smile @The Wise

O yazdığına karşı bir şey demedim mantıklı buldum Smile ama konuda baykuş yazmışım onu duzeltmek istedim Smile
Reply
He tamam ben dikkatli okumuyorum konuları o yüzden Smile
YouTube.com/enesscarty
Reply

Possibly Related Threads…
Thread Author Replies Views Last Post
  Yeni Avatar Fotoğrafım? xcasusxx 2 7,596 02-11-13, 12:55
Last Post: xcasusxx
  Yeni Avatar ÇAlışmam CryTek 4 3,839 03-05-13, 22:35
Last Post: reales
  Yeni Avatar Resmim [Hareketli]:D DeaTReX 5 3,762 08-08-12, 04:58
Last Post: Berkay79