10-08-13, 12:00
Öyle siteleri geziyordum birde baktım benım 4 tane konumu hiç değiştirmeden çalmışlar 
Linux ve takım iconları hariç diğer hepsi benim

Linux ve takım iconları hariç diğer hepsi benim

|
Almışlar :)
|
|
10-08-13, 12:00
Öyle siteleri geziyordum birde baktım benım 4 tane konumu hiç değiştirmeden çalmışlar
![]() Linux ve takım iconları hariç diğer hepsi benim ![]()
10-08-13, 12:30
Çok Adi insan var insan bile denilmez benim shopu almış forumda paylaşmış birde diyorki bizde tek tek bizim forumda paylaşıldı.
Birde editlemede yok aldığı gib ikonumu kopyalamış üstüne birde not düşmüş tepe tepe kullanın diye Nefesim Fark Yaratırmı ?
10-08-13, 14:12
Nefesim dateline='' Wrote: Çok Adi insan var insan bile denilmez benim shopu almış forumda paylaşmış birde diyorki bizde tek tek bizim forumda paylaşıldı. boşver biz şhop u kimin yaptıgını biliyoruz ister çalsın ister satsın hiç farketmez emek senin öbür tarafta alırsın hakkını. - - - - - - - - - - Nefesim dateline='' Wrote: Çok Adi insan var insan bile denilmez benim shopu almış forumda paylaşmış birde diyorki bizde tek tek bizim forumda paylaşıldı. boşver biz şhop u kimin yaptıgını biliyoruz ister çalsın ister satsın hiç farketmez emek senin öbür tarafta alırsın hakkını. - - - - - - - - - - muratcan1616 dateline='' Wrote: Bunlar artık iyice haddini aştı :mad: doğru söylüyosun baksana bizim ts bölümüne aynı konuları almıslar hiç değiştirmeden hemde. - - - - - - - - - - muratcan1616 dateline='' Wrote: Bunlar artık iyice haddini aştı :mad: doğru söylüyosun baksana bizim ts bölümüne aynı konuları almıslar hiç değiştirmeden hemde. |
|
« Next Oldest | Next Newest »
|