Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Vhe 3D Tıklama Problemi (Kesin Çözüm)
Merhaba arkadaşlar yeni bi konu ile karşınızdayım.Normalde bu konu başka bir konu ile anlatılmış fakat internetten atioglxx.dll dosyasını indirerek çözüme ulaşılmaya çalışılmış bu kesin çözüm değildir ben deniz bizzat benim bilgisayarımda denedim bütün atioglxx.dll dosyalarını fakat hiçbiri işe yaramadı, bu yüzden bu konuyu açmaya karar verdim İyi Seyirler Smile

[video=youtube;lLGJ3l4pPjM]https://www.youtube.com/watch?v=lLGJ3l4pPjM&feature=youtu.be[/video]

VALVE HAMMER EDİTOR HAKKINDA HERŞEY İÇİN MESAJ ATABİLİRSİN Smile

Code:
Facebook: facebook.com/oguzhan.snm
Server İp ==> cs3.csduragi.net
TeamSpeak3 ==> ts3.karacagaming.com:1453
ReaLTek
Ses Yaratır.
Reply
Teşekkürler,fakat başka bir 3d sorunu da var.Mesela ben VHE'yi indirmiştim.Bir yeri seçiyordum.Fakat program en dıştaki nesneyi seçiyordu.Eğer hala bu sorunu olan varsa ben hallettim.Biraz ayarları kurcaladım.Şöyle oluyor o da;
Tools > Options > 3D Views > General {Reverse selection order} burada bulunan tiki kaldırınca dediğim gibi en dıştaki nesneyi seçme sorununu halledebilirsiniz !
Anlatım için sağolasın.
Reply
Kirsehirlee dateline='' Wrote: Teşekkürler,fakat başka bir 3d sorunu da var.Mesela ben VHE'yi indirmiştim.Bir yeri seçiyordum.Fakat program en dıştaki nesneyi seçiyordu.Eğer hala bu sorunu olan varsa ben hallettim.Biraz ayarları kurcaladım.Şöyle oluyor o da;
Tools > Options > 3D Views > General {Reverse selection order} burada bulunan tiki kaldırınca dediğim gibi en dıştaki nesneyi seçme sorununu halledebilirsiniz !
Anlatım için sağolasın.

Vhe ile oynama yapmadıysanız zhlt dosyaları falan güncel değilse olmuştur benim anlattım sorun kendiliğinden oluyor ve valve hammer editorun ayarlarından yapılabilecek bi ayar değil

Code:
ReaLTek
Ses Yaratır.
Reply
Teşekkürler. [MENTION=25431]ReaLTek[/MENTION]
Reply
34oguzhan55 dateline='' Wrote: Teşekkürler. @ReaLTek

Rica Ederim Smile

Code:
ReaLTek
Ses Yaratır.
Reply
[MENTION=25431]ReaLTek[/MENTION] eyvallah güzel paylaşım Big Grin

- - - - - - - - - -
[MENTION=25431]ReaLTek[/MENTION] eyvallah güzel paylaşım Big Grin
Daha Yeni , Daha Şık , Daha Ferah Maplar ile Karşınızdayım.

Mapper ; DancX-!
Reply
MiratBey dateline='' Wrote: @ReaLTek eyvallah güzel paylaşım Big Grin

- - - - - - - - - -
@ReaLTek eyvallah güzel paylaşım Big Grin

ne demek Big Grin

Code:
ReaLTek
Ses Yaratır.
Reply
ReaLTek ben aramaya buldum o dosyayı ama senin gibi olmuyo dl_ çıkmıyo bende atioglxx yaziyo sadece sen nasi dl_ olarak görüyosun ?
Reply
34oguzhan55 dateline='' Wrote: ReaLTek ben aramaya buldum o dosyayı ama senin gibi olmuyo dl_ çıkmıyo bende atioglxx yaziyo sadece sen nasi dl_ olarak görüyosun ?

Videoda belirttim ama görmedin sanırım Bi Klasöre girip Araçlar > Klasör Seçenekleri > Görünüm > Bilinen Dosya Türleri İçin Uzantıları Gizle Nin Yanında Tik İşaretini Kaldırırsan görürürsün dosyası .dl_ olarak

Code:
ReaLTek
Ses Yaratır.
Reply
ReaLTek dateline='' Wrote: Videoda belirttim ama görmedin sanırım Bi Klasöre girip Araçlar > Klasör Seçenekleri > Görünüm > Bilinen Dosya Türleri İçin Uzantıları Gizle Nin Yanında Tik İşaretini Kaldırırsan görürürsün dosyası .dl_ olarak

Çok saol ya hele şükür ayarlarım bozulmuştu 3D Seçemiyordum texture falan ayarlıyomuyordum çok gıcık bi olaydı sorunum çözüldü teşekkür ederim Smile
Reply

Possibly Related Threads…
Thread Author Replies Views Last Post
  VHE ATİ 3D SEÇME SORUNU [ÇÖZÜM] atioglxx.dll erentncblk 0 3,818 18-11-12, 00:19
Last Post: erentncblk
  [ÖNEMLİ] Map Kasma Sorunu + çözüm CryTek 1 4,709 09-03-12, 00:32
Last Post: kaptan647

Foruma Atla:

Users browsing this thread: 1 Guest(s)