Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
VHE Hareketli Resim Yapmak
Merhaba Arkadaşlar Yepyeni Bir Konuyla Yine Sizinle Beraberim. Bu Videomda Valve Hammer Editor De Hareketli Resim Yapmayı Gösterdim.Aslında Çok Basit Bir Olay Fakat Forumumuzda Yer Verilmediği İçin Anlatma Gereği Duydum İyi Seyirler...

[video=youtube;-qzcUeuJa9s]https://www.youtube.com/watch?v=-qzcUeuJa9s&feature=youtu.be[/video]

Şifre

csplague.com

Not:

Hareketli Resimi Videoya Çekip Koyacaktım Fakat Oyundaki Kasmadan Dolayı Koyamıyorum

Attached Files
.rar   Wally.rar (Size: 912.12 KB / Downloads: 54)

VALVE HAMMER EDİTOR HAKKINDA HERŞEY İÇİN MESAJ ATABİLİRSİN Smile

Code:
Facebook: facebook.com/oguzhan.snm
Server İp ==> cs3.csduragi.net
TeamSpeak3 ==> ts3.karacagaming.com:1453
ReaLTek
Ses Yaratır.
Reply
Çok Çok Basit Big Grin

Ekte Kendime Yaptığım Reklam Var

Attached Files
.jpg   +0alone.jpg (Size: 15.01 KB / Downloads: 106)
.jpg   +1alone.jpg (Size: 15.18 KB / Downloads: 101)
Nefesim Fark Yaratırmı ?
Reply
Nefesim dateline='' Wrote: Çok Çok Basit Big Grin

Ekte Kendime Yaptığım Reklam Var

Şöyle Söyliyim Yani Çok Fazla Bilmeyen Var ve Önemli Bi Konuydu Kimse Bu Konuya Değinmeyince Konu Açma Gerekliliği Duydum

Code:
ReaLTek
Ses Yaratır.
Reply
Nefesim adam yapmış uğraşmış bence güzel anlatım , hani senin bize diyip de kendi kullanmadıgın emeğe saygı ne oldu , bu aralar hep böylesin !
Daha Yeni , Daha Şık , Daha Ferah Maplar ile Karşınızdayım.

Mapper ; DancX-!
Reply
MiratBey dateline='' Wrote: Nefesim adam yapmış uğraşmış bence güzel anlatım , hani senin bize diyip de kendi kullanmadıgın emeğe saygı ne oldu , bu aralar hep böylesin !

Anlatımımı Beğendiğin İçin Teşekkür Ederim Ancak Kavga Etmenin Lüzmu yok sonuçta ben kimseye teşekkür edin demiyorum Smile

Code:
ReaLTek
Ses Yaratır.
Reply
Hocam tessekurler iyi bir anlatim olmus daha dersler yaparsin cok iyi olcak yeni baslayanlar icin skype verebilirmisniz.
Reply
MiratBey dateline='' Wrote: Nefesim adam yapmış uğraşmış bence güzel anlatım , hani senin bize diyip de kendi kullanmadıgın emeğe saygı ne oldu , bu aralar hep böylesin !

Bu Aralar tepem atık ayrıca ben kötü birşey demedim çok basit bir konu anlatım on numara ona sözümüz yok ama konu kasma gibi geliyor her ne kadar yardım amaçlı olsada Sad

- - - - - - - - - -

Bu Aralar tepem atık ayrıca ben kötü birşey demedim çok basit bir konu anlatım on numara ona sözümüz yok ama konu kasma gibi geliyor her ne kadar yardım amaçlı olsada Sad
Nefesim Fark Yaratırmı ?
Reply
Nefesim dateline='' Wrote: Bu Aralar tepem atık ayrıca ben kötü birşey demedim çok basit bir konu anlatım on numara ona sözümüz yok ama konu kasma gibi geliyor her ne kadar yardım amaçlı olsada Sad

- - - - - - - - - -

Ben Bu Foruma Gelirken Bu Amaçla Geldim Zaten Yardımcı Olmak İçin Eskiden Sıkıntı Çektiğim Konular Eğer Önceden Düzgünce Anlatılmadıysa Anlatıyorum Konu Kasmak Gibi Bir Amacım Pek Yok Yani Düzgün Konularım Ve Benim Sıkıntım Olduğu Zaman Bulamadığım Konularım Olsun İstedim İlk Konumdada Dediğim Gibi Bi Kusurum Varsa Affola

Code:
ReaLTek
Ses Yaratır.
Reply
İyi Kalplisinin anlayışla karşılıyorum vakat çekilicek konu kalmadı ki ben bu forumun moderatoruyum.

bu işleri bırakın herkez vheyi çözmüş benim şuanki hedefim randomu öğretmek ki son 1 haftadır gözümde randomu bilmeyen mapper değil Sad.
Nefesim Fark Yaratırmı ?
Reply
Nefesim dateline='' Wrote: İyi Kalplisinin anlayışla karşılıyorum vakat çekilicek konu kalmadı ki ben bu forumun moderatoruyum.

bu işleri bırakın herkez vheyi çözmüş benim şuanki hedefim randomu öğretmek ki son 1 haftadır gözümde randomu bilmeyen mapper değil Sad.

Sende Haklısın Fakat Mapperlığa yeni başlamış birisi neden bütün konuları bizim forumumuzdan öğrenmesin forumda olmayan konu başına forumdan çıkıcak adam mesela neden forumumuz daha dolu olmasın ki

Code:
ReaLTek
Ses Yaratır.
Reply

Possibly Related Threads…
Thread Author Replies Views Last Post
  Harita 'ya Hareketli Resim (GIF) Koymak.. xcasusxx 38 14,346 24-10-13, 18:21
Last Post: xcasusxx
  Valve Hammer Editör Dersleri Başladı.Sende Map Yapmak İstiyorsan Bize Katıl. Reox 2 10,629 26-10-12, 15:32
Last Post: Reox

Foruma Atla:

Users browsing this thread: 1 Guest(s)