Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Hucre RMF | Boylesi Gorulmedi | CSPLAGUE
Saboo dateline='' Wrote: ukalalıgımı diosun Big Grin zamanında aynısı banada oldu cok ezdiler beni cok ezik diye sayfalara bile almıyorlardı Big Grin inadına geliştim sıra bende

- - - - - - - - - -

ukalalıgımı diosun Big Grin zamanında aynısı banada oldu cok ezdiler beni cok ezik diye sayfalara bile almıyorlardı Big Grin inadına geliştim sıra bende

Tamamda yani eline ne geçti sana ukala lık yapanlar geldi özür mü diledi huzuru bozmanın lüzmü yok

VALVE HAMMER EDİTOR HAKKINDA HERŞEY İÇİN MESAJ ATABİLİRSİN Smile

Code:
Facebook: facebook.com/oguzhan.snm
Server İp ==> cs3.csduragi.net
TeamSpeak3 ==> ts3.karacagaming.com:1453
ReaLTek
Ses Yaratır.
Reply
ReaLTek dateline='' Wrote: Tamamda yani eline ne geçti sana ukala lık yapanlar geldi özür mü diledi huzuru bozmanın lüzmü yok
evet özür dileyenler oldu bana ezik diyenler şimdi peşimde dolanıo banada ögret banada ögret die ve bu gayet iyi birşey

- - - - - - - - - -

ReaLTek dateline='' Wrote: Tamamda yani eline ne geçti sana ukala lık yapanlar geldi özür mü diledi huzuru bozmanın lüzmü yok
evet özür dileyenler oldu bana ezik diyenler şimdi peşimde dolanıo banada ögret banada ögret die ve bu gayet iyi birşey
Reply
Saboo dateline='' Wrote: evet özür dileyenler oldu bana ezik diyenler şimdi peşimde dolanıo banada ögret banada ögret die ve bu gayet iyi birşey

- - - - - - - - - -

Tamam Konuyu Uzatmanın Bi Anlamı Yok

VALVE HAMMER EDİTOR HAKKINDA HERŞEY İÇİN MESAJ ATABİLİRSİN Smile

Code:
Facebook: facebook.com/oguzhan.snm
Server İp ==> cs3.csduragi.net
TeamSpeak3 ==> ts3.karacagaming.com:1453
ReaLTek
Ses Yaratır.
Reply
ReaLTek dateline='' Wrote: Tamam Konuyu Uzatmanın Bi Anlamı Yok
tamam

- - - - - - - - - -

ReaLTek dateline='' Wrote: Tamam Konuyu Uzatmanın Bi Anlamı Yok
tamam
Reply
Saboo kendine o kadar çok güveniyorsun yazık vallaha yazık bir git terbiye al gel buraya sonra konuş benimle iletişime geçmen için benim seviyemde olman gerekiyor benim seviyemde insan olanlarla konuşmak malasef terbiyesizlerle konuşamıyorum çünkü onlarla konuştuğumda benimde terbiyem bozuluyor.!
Nefesim Fark Yaratırmı ?
Reply
Nefesim dateline='' Wrote: Saboo kendine o kadar çok güveniyorsun yazık vallaha yazık bir git terbiye al gel buraya sonra konuş benimle iletişime geçmen için benim seviyemde olman gerekiyor benim seviyemde insan olanlarla konuşmak malasef terbiyesizlerle konuşamıyorum çünkü onlarla konuştuğumda benimde terbiyem bozuluyor.!
:VASDASDASD kendime güvenmesem buraya gelmem saten dostum Wink

- - - - - - - - - -

Nefesim dateline='' Wrote: Saboo kendine o kadar çok güveniyorsun yazık vallaha yazık bir git terbiye al gel buraya sonra konuş benimle iletişime geçmen için benim seviyemde olman gerekiyor benim seviyemde insan olanlarla konuşmak malasef terbiyesizlerle konuşamıyorum çünkü onlarla konuştuğumda benimde terbiyem bozuluyor.!
:VASDASDASD kendime güvenmesem buraya gelmem saten dostum Wink
Reply
Aile Terbiyesi AL Öyle gel bu foruma.
Sana Göre Biz Hizmetçiyiz Sen Padişahsın Yok Öyle bir dunya!
Nefesim Fark Yaratırmı ?
Reply
sağol işime yaradı hemde çok.

- - - - - - - - - -

sağol işime yaradı hemde çok.
Reply
@Saboo
.
.

2 söz vardır bilirmisin.
.
1. Tuzlayımda kokma
.
2. Kapağı sıkayımda gaz kaçırma
.
Bu iki söz seni temsilen söylenmiş gibi Smile
Reply
Emeğe Saygı ! Smile
Reply

Possibly Related Threads…
Thread Author Replies Views Last Post
  "İstek" Rmflerinizi Buraya Yazınız | CSPLague Nefesim 97 60,711 13-12-17, 15:14
Last Post: TheRoven
  Hücre RMF [RMF] mapperhunter 4 6,947 22-01-17, 22:39
Last Post: OtcuBaba
  JB_Talcore Hücre Tamam [Çizimler başladı] guyevida 3 3,497 25-01-15, 12:21
Last Post: ugur2001ts
  Değişik Açık textureli [HÜCRE] Talcore 1 3,673 25-01-15, 12:21
Last Post: ugur2001ts
  Dönen Merdiven.. | CSPlague'de İlk.. xcasusxx 49 14,181 08-09-13, 22:20
Last Post: xcasusxx
  Süper Bir Hücre RMF Nefesim 14 8,840 24-07-13, 08:29
Last Post: SabanEmre
  ÖNEMLİ! Kırık Linklerle İlgili Lütfen Okuyunuz | CSPLague Nefesim 2 3,635 14-06-13, 23:34
Last Post: Ruffneck

Foruma Atla:

Users browsing this thread: 1 Guest(s)