20-08-13, 20:50
Oda bir bakış açısı fakat yeni mapperler eskisi gibi değil herkez mapper olmuş duvar çizen mapperim diye geçiniyor.
Nefesim Fark Yaratırmı ?
|
VHE Hareketli Resim Yapmak
|
|
20-08-13, 20:50
Oda bir bakış açısı fakat yeni mapperler eskisi gibi değil herkez mapper olmuş duvar çizen mapperim diye geçiniyor.
Nefesim Fark Yaratırmı ?
20-08-13, 20:56
Nefesim dateline='' Wrote: Oda bir bakış açısı fakat yeni mapperler eskisi gibi değil herkez mapper olmuş duvar çizen mapperim diye geçiniyor. Orası Öyle Tabi Kurulum Yapan Mapper Oluyor
VALVE HAMMER EDİTOR HAKKINDA HERŞEY İÇİN MESAJ ATABİLİRSİN
![]() Code: Facebook: facebook.com/oguzhan.snm
ReaLTek
Ses Yaratır.
20-08-13, 22:38
Daha geçen svdeyim adam mapper diye geldi skype eklettim açtı görüntü
scartynin mapını almış bana twde gösteriyor ben yaptım diye dedim senmi yaptım- EE Evet ben yaptım + Güzel Olmuş - Sağol + Kzyidemi Sen Yaptın ? - Evet + Bu Map Scartynin mapı değilmi - Bilmem yo ben yaptım bunu + Tamam Sus Artık Ve Uzaklaş 2 Gün Sonra ; Konuşmalar Skypeden - Abi Yardım Et Panele yükledim kasma var + Sen Mapper Değilmisin Sen Çöz ? - Abi Sen Profesyonelsin 5 Gün Sonra ; - Abi Ben Sana RMF Atsam Bir Bakarmısın + At Hemen - Tamam (Yolladi) + Map Hazır Ve İçinde bir odada binten fazla light var sil onların hepsini - Hepsimi + Eklemeden Önce Düşüncektin ![]() Nefesim Fark Yaratırmı ?
20-08-13, 22:40
haha
[MENTION=17397]Nefesim[/MENTION] mod olacaktım konu bırakmadın olamıyorum o değil forumda 7/24 açığım la online süre olsa ts3 gibi harbi aralıksız 1 hafta açıktır pc kapatmıyorum arkadada bu açık yarım saatte bir bakıyorum- - - - - - - - - - haha [MENTION=17397]Nefesim[/MENTION] mod olacaktım konu bırakmadın olamıyorum o değil forumda 7/24 açığım la online süre olsa ts3 gibi harbi aralıksız 1 hafta açıktır pc kapatmıyorum arkadada bu açık yarım saatte bir bakıyorum
YouTube.com/enesscarty
21-08-13, 10:47
Nefesim dateline='' Wrote: Bu Aralar tepem atık ayrıca ben kötü birşey demedim çok basit bir konu anlatım on numara ona sözümüz yok ama konu kasma gibi geliyor her ne kadar yardım amaçlı olsada Benimde sana karşı atık Nefesim kusura bakma fb.com/korfezname41 ' i eklede şu sana ct odasi ve hücre rmfsini verdiğim şey için serverinden ortaklık alıyım nede olsa demiştin sen bende attım Daha Yeni , Daha Şık , Daha Ferah Maplar ile Karşınızdayım.
Mapper ; DancX-!
21-08-13, 12:02
Mesajlara bak istersen nefesim ibneliğin lüzumu yok ! :/
Daha Yeni , Daha Şık , Daha Ferah Maplar ile Karşınızdayım.
Mapper ; DancX-!
21-08-13, 18:40
Mesajlarda Yok Kİ ?
Yeminmi Edeyim Demekki Ö.M Doluydu Gelmedi Tekrar At ?
Nefesim Fark Yaratırmı ?
|
|
« Next Oldest | Next Newest »
|
| Possibly Related Threads… | |||||
| Thread | Author | Replies | Views | Last Post | |
| Harita 'ya Hareketli Resim (GIF) Koymak.. | xcasusxx | 38 | 14,348 |
24-10-13, 18:21 Last Post: xcasusxx |
|
| Valve Hammer Editör Dersleri Başladı.Sende Map Yapmak İstiyorsan Bize Katıl. | Reox | 2 | 10,629 |
26-10-12, 15:32 Last Post: Reox |
|