Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
jail_freedom_v1 [Yeni map geldi]
Merhaba arkadaşlar üzerinde bayağı durduğum jail_lonely serisinden sonra 2 haftayı aşkın bir sürede tamamladığı mapım jail_freedom_v1 karşınızda.

Öncelikle map hakkında biraz bilgi vereyim:

●Tamamen kendi mapımdır.
●Hücre kafes silah odası arka arkayadır.
●Mapta bir adet isyan silahı vardır(scout)(fındıkıranın üzerinde)
●Meydanın sağında ve solunda olmak üzere 2 koridor var ve odacıklar halinde oyunlar dizili ayrıca silah odasının arkasında aynı şekilde uzun bir koridor ve bolca oyun vardır.
●Compile süresi 3 saati geçiyor bayağı ışık ve nesne şekillendirmesi var fakat fps sıkıntısı olmuyor.
●Map'ın rmfsi 20 liraya satılıktır.Ayrıca serverina satın almak isteyenlerde 20 lirayı gözden çıkarsın [Burdan reklam yapmak yasakmı bilmiyorum fakat yasakla editleyin]
●Reklamsız olarak tüm serverlara ücretsizdir.

Oyunlar / Mekanlar / Aktiviteler;
Silah odası [Butonlu silah ve trigger_hurtlu hp doldurma yeri]
2 katlı asansörlü hücre
Etrafı tamamen kapatılabilen yerin içine kısmen gömülmüş bir kafes.
Ayrıca mapta bi kaç model var.
Lazer
Tekmi çiftmi
Disko
Çarkıfelek
At yarışı
Kz
Geniş bir futbol sahası
Fındıkkıran
Basket potaları
Boks ringi
Mahkeme
Yemekhane
Çete savaşı
Çarklı renk oyunu
Cam kırmaca
Komando
Karanlık oda
Havuz
Banyo

Resimler :
[Image: 522ecb04cde6c.jpg]

[Image: 522ecb0d2253b.jpg]

[Image: 522ecb118a08f.jpg]

[Image: 522ecb1644439.jpg]
[Image: 522ecb232d073.jpg]

[Image: 522ece16ed51c.jpg]

[Image: 522ece0fbeb56.jpg]

[Image: 522ece14e9602.jpg]

gamebanana : CSBANANA: jail_freedom_v1 (Counter-Strike 1.6 > Maps > Jail Break) Lütfen iyi yada kötü mapı değerlendirin Smile

iletişim skype [email protected]

JAİL_FREEDOM_FİX : MODELLER KALDIRILDI.ASANSÖR KALDIRILDI.TEXTURE VE ÇİZİM HATALARI DÜZELTİLDİ.

Attached Files
.rar   jail_freedom_v1.rar (Size: 4.31 MB / Downloads: 99)
Reply
Map iyi fakat Model kullanmanı tavsiye etmem.. Çünkü çoğu panele model yüklenmiyor zaten böyle bir sorun olmasa.. Bi arkadaşım var GameBanana 'da görmüşsünüzdür belki nicki: HiTMaN GameBanana 'daki modelleri seviliyor herneyse işte bana maplarım için model yapmayı teklif etti fakat bu sorun yüzünden hiçbirşeyi modelle yapamıyorum bu sorun olmasa zaten full model HD maplar yapacağım herneyse bunlar seni ilgilendirmeyebilir fakat dediğim gibi model kullanırsan mapın panellere yüklenemeyebilir..

Edit: RMF kullanmışsın birdahaki maplarında kullanmazsın umarım Smile
Reply
yorumun için sağol fakat rmf kullanmışsın ile ne demek istedin anlamadım?
Reply
Sadece resimlere bakarak Lazer oyununun RMF olduğunu farkettim tam bilmiyorum R:MF olup olmadığını ama RMF ise kullanmamanı tavsiye ederim Smile
Reply
Lazerinde RMFSimi Oluyormuş Güldürmeyin Beni Big Grin
Map Güzel Textureler Kötü

10 Üzerinden 5
Nefesim Fark Yaratırmı ?
Reply
xcasusxx dateline='' Wrote: Sadece resimlere bakarak Lazer oyununun RMF olduğunu farkettim tam bilmiyorum R:MF olup olmadığını ama RMF ise kullanmamanı tavsiye ederim Smile

sadece lazerin boyunu ayarlamak için 2-3 kaç tane lazeri kopyaladım.bide bi arkadaşın yoğun isteği üzerine büyükisyandaki basket deliklerini aldım koydum başkada yok.

- - - - - - - - - -

Quote:Lazerinde RMFSimi Oluyormuş Güldürmeyin Beni
Map Güzel Textureler Kötü

10 Üzerinden 5

malesef elimdeki wad dosyası kötü ve map_miptex texture sınır hatası aldım mapın yarısınde o yüzden texture açısndan zengin bi map olmadı
Reply
Big Grin Yeni Gördüm Combile 3saati geçiyor demişsin fakat bu kendi pcne olan birşey demi bazı pclerde 1 saat'ede combile edebilirsin mapı Wink.
Nefesim Fark Yaratırmı ?
Reply
Nefesim dateline='' Wrote: Big Grin Yeni Gördüm Combile 3saati geçiyor demişsin fakat bu kendi pcne olan birşey demi bazı pclerde 1 saat'ede combile edebilirsin mapı Wink.

bilgisayarım külüstürdür ama ışıklandırma ve kesimde çok fazla Smile

- - - - - - - - - -
Smile
Reply
Benim " jail_superman " mapımı biliyosundur onu 6 saatte çevirebilmiştim PC çöplük mk 512MB RAM yetmniyo Sad
Reply
compile etmenin ramla pek alakası yok aslında işlemci çok önemli benim işlemcimde berbattır Big Grin.ama jail_lonelyi bir saat bile dolmadan çeviriyordum
Reply

Possibly Related Threads…
Thread Author Replies Views Last Post
  Türkiye' yi sallayacak yeni bi map içeri =>>[jail_ghost_final] EyupKaraca 9 7,165 22-03-15, 10:31
Last Post: remzi12392
  5 Yeni Sıfır Çizim Jailbreak Mapler xLdeJavu 15 6,669 11-02-15, 22:26
Last Post: prensleon
  Servere Herkesi Bekleriz Serverimiz Yeni Açılmıştır. Serverde Slotluk Ücretsizdir Adm DoubLeTake 3 3,786 06-02-15, 19:41
Last Post: Berkayi
  JailBreak Map Paketi !! Yenİ !! FuLL Paket conaex 13 16,870 08-01-15, 03:05
Last Post: MiLanyuM
  Jail_Storm_V2 - Geldi yine :( xrteam35 28 8,540 08-01-15, 02:44
Last Post: MiLanyuM
  Jail_Storm_v1 Geldi Süper Map !!! smt287 56 13,200 15-02-14, 05:33
Last Post: Omer Faik
  jail_alonecity_v1 | Yeni Nesil Map Serisi | 2013 Nefesim 10 7,080 12-08-13, 13:17
Last Post: Nefesim
  jail_darkcity_v1 | Yeni Nesil Map Serisi | 2013 Nefesim 15 5,654 08-07-13, 17:23
Last Post: scarty
  Jail_ShadowCity_V1 [Yeni Seri] ByShadow 7 3,988 15-05-13, 23:59
Last Post: JacKSparrowS
  jail_lazerisyan [ Yeni Jail Map 2013 ] Profosyonel Mapper By DeJavu RSTJailbreak 1 5,467 23-04-13, 08:52
Last Post: Rizelea53

Foruma Atla:

Users browsing this thread: