Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Jail Pluginleri
Merhaba MGA Kullanıcısıyım plugins.ini ye pluginleri kaydedebiliyoruz. Sorunum yok. Ama her modda pluginler işliyor. Jail.ini adlı dosya yukleyerek actım içine yazdım bu seferde plugin işlemedi coderlarımız cozumu soylerse cok mutlu olurum.
İYİ FORUMLAR
Special JailbreaK | ArmaDa*
Serverımız Kısa Zamanda Açılacak Eskisi Gibi !
https://www.facebook.com/SpeciaLClanServer
Reply
FTP'de addons/amxmodx/configs/maps içinde plugins.ini var burda [jail* | jb_*] benzeri birşey olucak jail pluginlerini buraya yazıcaksın.
Reply
RapieR dateline='' Wrote: FTP'de addons/amxmodx/configs/maps içinde plugins.ini var burda [jail* | jb_*] benzeri birşey olucak jail pluginlerini buraya yazıcaksın.

Evet senin söylediğin doğru da her sunucuda FTP yok?
Reply
FTP olmayan sunucular zaten bunu kendisi yapmak zorunda Smile
YouTube.com/enesscarty
Reply
RapieR dateline='' Wrote: FTP'de addons/amxmodx/configs/maps içinde plugins.ini var burda [jail* | jb_*] benzeri birşey olucak jail pluginlerini buraya yazıcaksın.
Kardeşim saolasın MGA da ftp var Big Grin

- - - - - - - - - -

Kardeşim saolasın MGA da ftp var Big Grin
Special JailbreaK | ArmaDa*
Serverımız Kısa Zamanda Açılacak Eskisi Gibi !
https://www.facebook.com/SpeciaLClanServer
Reply
/addons/amxmodx/configs/mga_fullmod
plugins.ini'ye tıklıycaksın.Orda hangi mapda ne açılması gerektiği yazılıyor değiştirirsin.

[ jail_* | jb_* | jailbreak_* | some1s_jailbreak ]
MGA-JailBreakMod.amxx
MGA-Kurallar.amxx
MGA-SuperBunnyHop.amxx
MGA-TeamJoin.amxx
MGA-JbVoiceManager.amxx
MGA-AmxxPiss.amxx
Eklentilerin yazılcağı yer burası tam olarak.Jail mapında çalışmasını istediğin eklentileri sırayla yazıcaksın.

MGA Desteği çok zayıfladı 1-2 yıl öncesine kadar skypeden her sorumuza cevap veriyorlardı.(Belki bu yüzdendir ki sunucumu değiştirdim.Eski tadını vermiyor MGA)
Reply

Possibly Related Threads…
Thread Author Replies Views Last Post
  Jail Shop Plugini kayademir 30 19,052 17-07-16, 17:49
Last Post: BYHAZARD7
  Jail hosgeldın plugını kursatyzc 7 2,974 20-02-15, 23:58
Last Post: eneskaraca55
  Paraşüt - Bunny - Ctlerde olan bıçak pluginleri lazım gir lütfen Peacemackers 5 4,627 20-02-15, 04:20
Last Post: beoujolf
  Jail Full Plugin Lazım Adminler Lütfen Bakın Peacemackers 5 4,874 20-02-15, 04:19
  Jail Serverime Jbşhop Ekliyorum Ama Olmuryor Yardım Edermisiniz starkovboy1 2 4,070 20-02-15, 04:15
  Jail Serverime Paraşüt Ekliyorum Ama Server De E Ye Basınca Açılmıyor Yrdım Ederminiz boby123 8 10,053 20-02-15, 04:14
  benim /jail plugini var içinde bankada var ama banka açılmıyor al_99 13 6,165 20-02-15, 04:13
  Ayarlanmıyor sadece jaıl SavagesClaN 8 3,982 14-01-15, 21:19
Last Post: Neith
  Jail Shop Menusu Plugini Incici 25 16,128 11-09-14, 00:02
Last Post: Berkayi
  [JB] Toplu jail menusu mucahit6534 15 6,664 29-08-14, 10:18
Last Post: Nobb

Foruma Atla:

Users browsing this thread: 1 Guest(s)