[ATTACH=CONFIG]6332[/ATTACH]
Yapan: Lakaporta
Oylesine yaptığım Vertex çalışmamı sizlerle paylasayım dedim
İstek RMF alabilirim yorum veya mesaj atmanız yeterli

|
Vertex Çalışması
|
![]() [ATTACH=CONFIG]6332[/ATTACH] Yapan: Lakaporta Oylesine yaptığım Vertex çalışmamı sizlerle paylasayım dedim İstek RMF alabilirim yorum veya mesaj atmanız yeterli ![]()
01-12-13, 17:00
Güzel olmuş kardeşim eline sağlık.
01-12-13, 17:03
Teşekkürler istek rmf varsa alabilirim
01-12-13, 17:40
Terrain generator ile mi yaptın
![]() Güzel olmuş
01-12-13, 17:51
ne dedigini anlamadım
bildigin vertex tool ile yaptım ugrastım bildigin
01-12-13, 19:55
01-12-13, 20:21
Güzel olmuş , lakaportanın dediği gibi farklı programlara gerek yok bunlar zaten basit noktalamalar. ( yanlış anlama aşağılamak yada saygısızlık açısından değil )
YouTube.com/enesscarty
01-12-13, 20:24
scarty dateline='' Wrote: Güzel olmuş , lakaportanın dediği gibi farklı programlara gerek yok bunlar zaten basit noktalamalar. ( yanlış anlama aşağılamak yada saygısızlık açısından değil ) Yoo, ben böyle şeyleri çoğunlukla Terrain Generator ile yapıyorum sadece resme bakınca bu veya buna benzer bir program ile yaptığını sandım yani " no problems "
01-12-13, 21:02
Vhe ile Yaptım scarty evet bunlar basit dedigin gibi belki ilgisini ceken varsa diye paylastım belki kullanlar olur diye
- - - - - - - - - - Dowilonf su dedigin programı mesaj olarak atarmısın merak ettimde
01-12-13, 22:03
Lakaporta dateline='' Wrote: Vhe ile Yaptım scarty evet bunlar basit dedigin gibi belki ilgisini ceken varsa diye paylastım belki kullanlar olur diye Özel mesaj atmaya gerek yok.. Programın adı " Terrain Generator " dosya ekte.. Boşuna aramayın..
|
|
« Next Oldest | Next Newest »
|