Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Baş isyancı
olmuş ama bir sorun daha var /sec yazıp bas ısyancı sectıgımızde bır sonrakı el tekrar secmemız gerekıyor bunu bır defa secıp map degısene kadar kalmasını ıstıyorum yaparmısınız. birde şöyle birşey var ct'yi öldürenin modeli değişiyor bende soyle dusundum modelı degısınce yabancı serverlerdekı gıbı sıren sesı calsın ve saydan ısyan basladı yazsın bunuda yaparsanız sevınırım
Reply
Siren sesi bulamadım ama isyan müziği bulabildim o yüzden onu koydum. istersen değiştirebilirsin.

Buda Pluginin.

(SMA & AMXX.)

Attached Files
.sma   t_bas_isyanci.sma (Size: 5.27 KB / Downloads: 34)
.rar   Sound.rar (Size: 460.37 KB / Downloads: 17)
.amxx   t_bas_isyanci.amxx (Size: 11.05 KB / Downloads: 30)
Reply
işin içine model girince server çöküyor 25 kısının uzerınde el baslayınca dırek server cokuyor modellerle alakalı buyuk ıhtımal en ıyısı bız bu plugındekı model olan her seyı kapatalım sadece ct'de /sec yazıp bas ısyancı secılen kısı t'de mıkrofon basabılsın bu sekılde ayrı plugın yapıp atarmısınız.
Reply
PHP Code:
Müzikler
Modeller 
Kaldırıldı

PHP Code:
Sadece CT'ler Açabilir. 

Attached Files
.amxx   basisyanci.amxx (Size: 6.83 KB / Downloads: 41)
.sma   basisyanci.sma (Size: 2.44 KB / Downloads: 33)
Reply
/sec yazıp ısyancı sectıgımızde her el tekrardan secmek gerekıyor bır kere secınce sureklı o kalsın map degısene kadar yani
Reply
Vallaha Şöyle Söyliyim Bir Map Boyunca Değilde 1 El Boyunca Yapabilirim. Smile O yüzden Buyur.

(SMA & AMXX.)

Attached Files
.sma   basisyanci.sma (Size: 2.58 KB / Downloads: 18)
.amxx   basisyanci.amxx (Size: 7.77 KB / Downloads: 22)
Reply
zaten bir el boyunca dıye sana soyledım her el ct'deki adamın ısyancı secmesı gerekıyor bir kere secsın her el o olsun demıstım
Reply
Bende diyorum ya o kadar yapamıyorum diye Smile belki başka arkadaşlar yapabilir.
Reply
yapabılecek olan konuya yazsın o zaman Smile
Reply
Ben Sadece 1 El Boyunca Yapabiliyorum .
Reply

Possibly Related Threads…
Thread Author Replies Views Last Post
  [JB] Baş İsyancı ve Model Vermeleri Furkan Dize 24 6,441 15-04-15, 14:58
Last Post: MAJESTIC GAMING
  [JB] Rastgele Isyanci ruttemfaal 6 2,436 07-06-12, 15:40
Last Post: ruttemfaal

Foruma Atla: