Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Tekrardan Merhaba
Merhaba arkadaşlar Smile 2 senedir foruma pek bakmadım neler olmuş ya Smile eskisi gibi bakınmaya çalışıcağım ama konu vs bakımından gereken önemi vermiyeceğim sadece eski ortamı özledim eskiler bilir Smile
Reply
Sanada merhaba,
Forum da o kadar eski değilim fakat çok değil 1-2 yıl öncesini bile özlüyor insan şuan ilgilenebilen admin yok konuları baltalayıp duruyorlar reklam atıyorlar lisanssız ürün paylaşıyorlar.Ama en önemlisi sohbet bölümüne açılan konular Sad
YouTube.com/enesscarty
Reply
Hoşgeldin Reis Smile
İletişim ;

MSN : DeaTReX[email protected]

Fakelerim Çıkmaya Başlamış Lütfen [email protected] & DeaTReX Adreslerinden Başka Hesabım Yoktur Lütfen Onlara Kanmayınız !

Sunuculara Ve Serverlara Özel Plugin Ve Mod Kodlanır
Reply
scarty dateline='' Wrote: Sanada merhaba,
Forum da o kadar eski değilim fakat çok değil 1-2 yıl öncesini bile özlüyor insan şuan ilgilenebilen admin yok konuları baltalayıp duruyorlar reklam atıyorlar lisanssız ürün paylaşıyorlar.Ama en önemlisi sohbet bölümüne açılan konular Sad
Halis etrafta yok mu ya Samet Smile
Reply
Halis gizliden takip ediyor forumu, acil mudahale gerekmedikce de etmiyor Big Grin hos geldin bu arada Smile
xPRoTeiNN

CS 1.6 : 95.173.173.115 --> Osmanli Gaming Jailbreak
TS3 : osmanlijb.ts3dns.com
Reply

Possibly Related Threads…
Thread Author Replies Views Last Post
  Merhaba kaan55koc 1 5,645 04-03-16, 20:33
Last Post: emre1631
  Merhaba Arkadaşlar. Rütbe Sıralaması Nedir ? compLexLife 1 3,693 27-08-12, 11:23
Last Post: Lagger
  Merhaba NiceDreamxD 2 2,404 16-06-12, 10:55
Last Post: NiceDreamxD
  Merhaba Ben Bu foruma Yeni Katıldım İçeri Bir Göz At CryTek 1 7,551 02-01-12, 20:24
Last Post: VFordentta

Foruma Atla:

Users browsing this thread: 1 Guest(s)