27-05-14, 20:11
Arkadaşlar android için geliştiremezmiyiz ammx studioyu acaba konu hakkında bilgisi olan varmı

Fenerbahçe
Her şey boş. Takılmayın bu kadar..
|
[PROGRAM] Amxx Modx Android İstek
|
|
27-05-14, 20:11
Arkadaşlar android için geliştiremezmiyiz ammx studioyu acaba konu hakkında bilgisi olan varmı
![]() Fenerbahçe Her şey boş. Takılmayın bu kadar..
27-05-14, 20:39
Senin Hayalin Büyük kardeşim
27-05-14, 20:43
Kardeşim bn yapabilirim Android APK Alanında 3 Sene Uzmanım Fakat Müsait Zamanda
-------------------------------------------------
ANDROİD 34 ------------------------------------------------- İLETİŞİM: ------------------------------------------------- ======> Kodu Okut Öğren Not:Eğer KareKod Okutma Programınız Yoksa Google Play Storeden Benim Programı İndirip Kurablirsiniz...(DroidLa - QRCODE) -------------------------------------------------
27-05-14, 20:58
Android34 dateline='' Wrote: Kardeşim bn yapabilirim Android APK Alanında 3 Sene Uzmanım Fakat Müsait Zamanda bekliyoruzz.
Tabutlara sığmayacak kadar intihar var, şeytanın siparişi
dünyanın ninnisi olmuş sirenler, ya RAB bizi özler Şah damarım attıkça yaşını silerim çeşmin, solar hayat resmin umut nerdesin,yine bittin nerelere gittin ben seni göremeden? Sagopa Kajmer Plugin Hakkında Herkeze Yardımcı Olabilirim. Skype : [email protected]
28-05-14, 15:27
-------------------------------------------------
ANDROİD 34 ------------------------------------------------- İLETİŞİM: ------------------------------------------------- ======> Kodu Okut Öğren Not:Eğer KareKod Okutma Programınız Yoksa Google Play Storeden Benim Programı İndirip Kurablirsiniz...(DroidLa - QRCODE) -------------------------------------------------
30-05-14, 15:55
Şimdiden başarılar kardeşim en yakın zamanda bekliyoruz
@nakoto321 hayaldi gerçek oldu
![]() Fenerbahçe Her şey boş. Takılmayın bu kadar..
04-06-14, 22:59
Android34 dateline='' Wrote: Tamam Kardeşim kardeşim ilgileniyormusun bu konuyla sabırsızlıkla bekliyoruz.
Tabutlara sığmayacak kadar intihar var, şeytanın siparişi
dünyanın ninnisi olmuş sirenler, ya RAB bizi özler Şah damarım attıkça yaşını silerim çeşmin, solar hayat resmin umut nerdesin,yine bittin nerelere gittin ben seni göremeden? Sagopa Kajmer Plugin Hakkında Herkeze Yardımcı Olabilirim. Skype : [email protected] |
|
« Next Oldest | Next Newest »
|
| Possibly Related Threads… | |||||
| Thread | Author | Replies | Views | Last Post | |
| [İSTEK]Ticket Sistemi | bercp1 | 0 | 4,475 |
20-04-16, 06:02 Last Post: bercp1 |
|
| çok acil tema istek çok çok | CameLGaminG | 0 | 4,841 |
19-07-15, 04:13 Last Post: CameLGaminG |
|
| Android Programlama 1.Bölüm Kurulumlar... | Android34 | 0 | 4,053 |