Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Zombie Escape Mod Tutar mi
Arkadaşlar yeni bir sw açmayı düşünüyorum ve tek mod zombie escape olacak,oyunsunucum dan almayı düşünüyorum sizce tutarmi yada tutması için ne yapabilirim ?
Reply
:d fazla hayel kurmussun
Reply
OyunSunucum yerine OyunYöneticisi veya MGA dan alabilirsin
Doluluk oranı istiyorsan OyunYöneticisi.
Reply
satknun1997 dateline='' Wrote: Arkadaşlar yeni bir sw açmayı düşünüyorum ve tek mod zombie escape olacak,oyunsunucum dan almayı düşünüyorum sizce tutarmi yada tutması için ne yapabilirim ?
Tutması mümkün Sıkı bir yönetim ve güzel bir mod tutmasına yardımcı olacaktır düzgün server ile ilgilenen admin , slotlar etkinlikler felan yaptıgın taktirde tutar ama bana senden tavsiye modelleri fazla büyük boyutta koyma beklemeyi kimse sevmiyor Smile

- - - - - - - - - -

satknun1997 dateline='' Wrote: Arkadaşlar yeni bir sw açmayı düşünüyorum ve tek mod zombie escape olacak,oyunsunucum dan almayı düşünüyorum sizce tutarmi yada tutması için ne yapabilirim ?
Tutması mümkün Sıkı bir yönetim ve güzel bir mod tutmasına yardımcı olacaktır düzgün server ile ilgilenen admin , slotlar etkinlikler felan yaptıgın taktirde tutar ama bana senden tavsiye modelleri fazla büyük boyutta koyma beklemeyi kimse sevmiyor Smile
PHP Code:
Skype [ ] = "Seakseaa Kendi Hesabım"
Facebook [ ] = "www.facebook.com/xyl1t"
CSPLAGUE ' Bir Ailedir. 
Reply
Kardeşim Her Yönetimi İyi Sıkı Yönetimi Olan Her Server Tutar Ha Soccerjam, Ha voleybol mod Hiç Fark Etmez
Reply
http://www.CounterMerkezi.com tavsiyemdir Smile
Reply
Schwertle dateline='' Wrote: http://www.CounterMerkezi.com tavsiyemdir Smile

Big Grin madem bunu yaziyosun, bu modla yasadigin tecrubeyi de yazsaydin Big GrinBig Grin

- - - - - - - - - -

Schwertle dateline='' Wrote: http://www.CounterMerkezi.com tavsiyemdir Smile

Big Grin madem bunu yaziyosun, bu modla yasadigin tecrubeyi de yazsaydin Big GrinBig Grin
xPRoTeiNN

CS 1.6 : 95.173.173.115 --> Osmanli Gaming Jailbreak
TS3 : osmanlijb.ts3dns.com
Reply
ahmetberkay dateline='' Wrote: Big Grin madem bunu yaziyosun, bu modla yasadigin tecrubeyi de yazsaydin Big GrinBig Grin

- - - - - - - - - -

İllet bir moddur. Kurarken çok sıkıntı çıkarttı. Kütüphanelerini iyi bilirseniz kurabilirsiniz. Ayrıca çok ince ayarlarda farkettim. Kısacası oynarken zevk alınabilir ama kurarken nalet Smile
Reply
Ben zaten güzel bi türk serverı arıyordum zeybek falan varda eskiden güzeldi
Reply
Oyunyöneticisinden açarsan tutar zaten çok fazla yok birde modelleri falan güzel yaparsan iyi dolar server.
[RegeneratioN] # Family
95.173.173.132
Base Builder Server
Bu sevda bitmez <3 KARŞIYAKA <3
İzmir güzelse sebebi sensin <3 KARŞIYAKA'M <3
Reply

Possibly Related Threads…
Thread Author Replies Views Last Post
  Sadece-Oyun # Zombie Biohazard Server Reklam KingOfCs 1 5,959 12-05-15, 14:45
Last Post: messert
  Bu Tarz Serverler Tutar mı ? KeNZ0 5 3,697 18-04-15, 12:37
Last Post: Foreve
  Değişik bir site ? Sizce tutar mı ? KeNZ0 7 4,059 11-12-14, 14:25
Last Post: cihanoner86
  Jailbreak Veya Zombie Haritası Hakkında. &quot;xR.&quot; xRteam45 8 4,183 20-08-13, 18:35
Last Post: smt287
  Counter Strike 1.6 zombie swarm sorunu haku44 0 4,093 21-06-12, 08:27
Last Post: haku44

Foruma Atla:

Users browsing this thread: 1 Guest(s)