Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
15 mod bir arada
// Güncel
Reply
Teşekkürler.
Reply
Güzelde modlardanda kısa kısa bahsedeydin daha iyi olurdu Big Grin
# q0dLike'S ~ BASEBUILDER ZOMBIE KING ##
IP:
46.20.15.111
Reply
wesleysneijder dateline='' Wrote: Teşekkürler.

Önemli değil Smile

- - - - - - - - - -

ArdaReis dateline='' Wrote: Güzelde modlardanda kısa kısa bahsedeydin daha iyi olurdu Big Grin

Yani gerek duymadım nasıl olsa bilindik modlar Smile
Reply
Teşekkürler Turkiye'deki upload hızı malum emeğine sağlık.
Reply
Schwarzkopf dateline='' Wrote: Teşekkürler Turkiye'deki upload hızı malum emeğine sağlık.

Yazdığım gibi 4-5 saat sadece upload için uğraştım ilk önce site dosya boyutu büyük dedi falan filan derken en son partlara ayırdım işte Big Grin Bu arada önemli değil Smile
Reply
Kardeş biz bunu nasıl kullanıcaz ben cstrike dosyasına attım new game dedım acılıomus gıbı oluo gerı kapanıyor nasıl kurulduqu hakkında bılgı verırsen sevınırm . .
Yine de tesekkürler..
Reply
yardım edin beyler yaaa beceremedim yok şu dosyayı buraya koy yok bunu buraya bi videlou anlatım please Sad((
Reply
[MENTION=3674]Nobb[/MENTION] Adamı banlamanu yakıştıramadım dostum adamın foruma yararı çoktu ...
Reply
erenkarael dateline='' Wrote: @Nobb Adamı banlamanu yakıştıramadım dostum adamın foruma yararı çoktu ...
Kardeş Ben Banlamadım ki? ... Benim Sadece Config Bölümümde Yetkim Var. Mod Bölümünde Yetkim Yok Malesef.
Reply

Possibly Related Threads…
Thread Author Replies Views Last Post
  JailBreak Mod + DeathMatch 2 si Bir Arada (2013 Sade) pRoBela 3 7,079 13-06-14, 19:53
Last Post: alehimler

Foruma Atla:

Users browsing this thread: 1 Guest(s)
🔥 Bu Forumdan Popüler Konular
En Yeni JailbreaK - mOd { Kesin Calısıor } — 156,698 görüntülenme, 625 cevap
Full Mod Tam 15 Mod Bu Klasörde Kaçırma Hemen İndir ! — 114,995 görüntülenme, 494 cevap
Jailbreak Tum Gerekli Pluginleri -- — 69,041 görüntülenme, 273 cevap