Threads: 11
Sa Beyler Ben Plugini Yapmaya Calıstım Ama Calısmadı 1 Elde Sadece 3 El Kill Cekilmesini Istiyorum 1. Kill Yazdiginda Kalan Kill Cekme Hakkin 2 - 2. Kill Cektiginde Kalan Kill Cekme Hakkın 1 - 3. Kill Cektiginde Baska Kill Cekilmesin Istiyorum Sebebide oyuncuların jb bugu yapmaları..
sımdıden tesekkurler..
Threads: 19
Bir roundda nasıl 3 kere kill çekebiliyoruz
PAWN KOD YARDIMCISI
Eklentiyle ilgili her türlü yardımı edebilirim.( jail shop hariç )
İletişim: hassel-vl
 biz revliyoruz adamlar jb kasmak ıcın kıll cekıyor bız revlıyoruz kıll cekıyor bunu onlemek ıcın demıstım
Revlemeyin o zaman
PHP Code: /* Plugin generated by AMXX-Studio */
#include <amxmodx> #include <hamsandwich> #include <fakemeta>
#define PLUGIN "New Plug-In" #define VERSION "1.0" #define AUTHOR "author"
#define HAK 3 //ibretlik
new Kill[ 33 ];
public plugin_init() { register_plugin(PLUGIN, VERSION, AUTHOR) RegisterHam( Ham_Spawn, "player", "HamSpawn" ); register_forward(FM_ClientKill, "fwd_FM_ClientKill"); }
public HamSpawn( id ) { Kill[ id ] = HAK; }
public fwd_FM_ClientKill( id ) { if( is_user_alive( id ) ) { if( Kill[ id ] == 0 || Kill[ id ] < 1 ) { client_print( id, print_center, "Hakkiniz Dolmustur." ); client_print( id, print_console, "Hakkiniz Dolmustur." ); return FMRES_SUPERCEDE; } else { client_print( id, print_center, "Kalan Hakkiniz : %d", Kill[ id ] ); client_print( id, print_console, "Kalan Hakkiniz : %d", Kill[ id ] ); Kill[ id ]--; return FMRES_IGNORED; } } return FMRES_IGNORED; }
PAWN KOD YARDIMCISI
peNgueN dateline='' Wrote: Revlemeyin o zaman 
#include <amxmodx> #include <hamsandwich> #include <fakemeta>
#define HAK 3 //ibretlik
new Kill[ 33 ];
public plugin_init() { register_plugin(PLUGIN, VERSION, AUTHOR) RegisterHam( Ham_Spawn, "player", "HamSpawn" ); register_forward(FM_ClientKill, "fwd_FM_ClientKill"); }
public HamSpawn( id ) { Kill[ id ] = HAK; }
public fwd_FM_ClientKill( id ) { if( is_user_alive( id ) ) { if( Kill[ id ] == 0 || Kill[ id ] < 1 ) { client_print( id, print_center, "Hakkiniz Dolmustur." ); client_print( id, print_console, "Hakkiniz Dolmustur." ); return FMRES_SUPERCEDE; } else { client_print( id, print_center, "Kalan Hakkiniz : %d", Kill[ id ] ); client_print( id, print_console, "Kalan Hakkiniz : %d", Kill[ id ] ); Kill[ id ]--; return FMRES_IGNORED; } } return FMRES_IGNORED; }
 Her kill cektiginde kalan hak 2 dıyor 30 kere ceksende? Hakkı 2 yapdık ondan olabılırmı?
Özür dilerim büyük mantık hatası yapmışım  1 yıldır pawn yüzü görmüyorum.
#include <amxmodx> #include <fakemeta>
#define HAK 3 //ibretlik
new Kill[ 33 ];
public plugin_init() { register_plugin(PLUGIN, VERSION, AUTHOR) register_logevent( "logevent_round_start", 2, "1=Round_Start" ); register_forward( FM_ClientKill, "fwd_FM_ClientKill" ); }
public logevent_round_start( ) { for( new i; i < 33; i++ ) { Kill[ i ] = HAK; } }
public fwd_FM_ClientKill( id ) { if( is_user_alive( id ) ) { if( Kill[ id ] == 0 ) { client_print( id, print_center, "Hakkiniz Dolmustur." ); client_print( id, print_console, "Hakkiniz Dolmustur." ); return FMRES_SUPERCEDE; } else { Kill[ id ] = Kill[ id ] - 1; client_print( id, print_center, "Kalan Hakkiniz : %d", Kill[ id ] ); client_print( id, print_console, "Kalan Hakkiniz : %d", Kill[ id ] ); return FMRES_IGNORED; } } return FMRES_IGNORED; }
PAWN KOD YARDIMCISI
peNgueN dateline='' Wrote: Özür dilerim büyük mantık hatası yapmışım 1 yıldır pawn yüzü görmüyorum.
#include <amxmodx> #include <fakemeta>
#define HAK 3 //ibretlik
new Kill[ 33 ];
public plugin_init() { register_plugin(PLUGIN, VERSION, AUTHOR) register_logevent( "logevent_round_start", 2, "1=Round_Start" ); register_forward( FM_ClientKill, "fwd_FM_ClientKill" ); }
public logevent_round_start( ) { for( new i; i < 33; i++ ) { Kill[ i ] = HAK; } }
public fwd_FM_ClientKill( id ) { if( is_user_alive( id ) ) { if( Kill[ id ] == 0 ) { client_print( id, print_center, "Hakkiniz Dolmustur." ); client_print( id, print_console, "Hakkiniz Dolmustur." ); return FMRES_SUPERCEDE; } else { Kill[ id ] = Kill[ id ] - 1; client_print( id, print_center, "Kalan Hakkiniz : %d", Kill[ id ] ); client_print( id, print_console, "Kalan Hakkiniz : %d", Kill[ id ] ); return FMRES_IGNORED; } } return FMRES_IGNORED; }
Sagol Eline Saglikta Obur Elde Kill Cekilmiyor Onu Nasil Ayarlıycaz Ben Cozemedım Plugini Onuda Ayarlarsan Sana Zahmet
 pardon ben yanlıs denemısım tamam sorun yok cok tesekkur ederım.
|