02-05-14, 18:06
Hocam plugin çok güzel. Ancak bu pluginin sma sı gerekli . Oyunyöneticisi sma sız plugin kabul etmiyor sma sını verirsen sevinirim
|
JailBreak Koruma Köpek ( Artık Güvendesiniz )
|
|
02-05-14, 18:06
Hocam plugin çok güzel. Ancak bu pluginin sma sı gerekli . Oyunyöneticisi sma sız plugin kabul etmiyor sma sını verirsen sevinirim
13-07-14, 01:07
Sma yani kaynak kodunu paylaşıyorum arkadaşlar bilgisayarım çökmüştü ama çok zor bulabildim bu dosyayı ve biraz düzenledim. Hayırlı olsun.
PAWN KOD YARDIMCISI Eklentiyle ilgili her türlü yardımı edebilirim.( jail shop hariç ) İletişim: hassel-vl peNgueN dateline='' Wrote: Sma yani kaynak kodunu paylaşıyorum arkadaşlar bilgisayarım çökmüştü ama çok zor bulabildim bu dosyayı ve biraz düzenledim. Hayırlı olsun. eline sağlık denicem ![]() EDİT: SV ÇÖKTÜ BRO :d
[INDENT=3]~> 95.173.173.112 JBT GAMİNG
[INDENT=3]Skype:ahmet.berk.gulbahce Call Send SMS Add to Skype You'll need Skype CreditFree via Skype
13-07-14, 19:38
bihterr dateline='' Wrote: eline sağlık denicem Modeli veya ses dosyalarını unutma
PAWN KOD YARDIMCISI Eklentiyle ilgili her türlü yardımı edebilirim.( jail shop hariç ) İletişim: hassel-vl
13-07-14, 19:55
tabi ya heyecandan direk sma yı atttım
pardon bro hemen denicem
[INDENT=3]Skype:ahmet.berk.gulbahce Call Send SMS Add to Skype You'll need Skype CreditFree via Skype
13-07-14, 20:25
peNgueN dateline='' Wrote: Modeli veya ses dosyalarını unutma OLDU VALLA ELİNE SAĞLIK YA BUNU ŞİMDİ NASIL ADAMIN ÜSTÜNE SALICAZ :d
13-07-14, 20:29
bihterr dateline='' Wrote: OLDU VALLA ELİNE SAĞLIK YA BUNU ŞİMDİ NASIL ADAMIN ÜSTÜNE SALICAZ :d Aimi adamın üstüne getir ve e tuşuna bas. PAWN KOD YARDIMCISI Eklentiyle ilgili her türlü yardımı edebilirim.( jail shop hariç ) İletişim: hassel-vl
13-07-14, 20:33
peNgueN dateline='' Wrote: Aimi adamın üstüne getir ve e tuşuna bas. aimi uzaktan tutsamda adama gidip saldırırmı
13-07-14, 20:52
Aim adamın üstünde olduğu sürece hiçbir sorun olmaz.
PAWN KOD YARDIMCISI Eklentiyle ilgili her türlü yardımı edebilirim.( jail shop hariç ) İletişim: hassel-vl
13-07-14, 20:53
peNgueN dateline='' Wrote: Aim adamın üstünde olduğu sürece hiçbir sorun olmaz. bro uzakta olunca saldırmıyo ya hedef çok uzatak diyo bide bu jail de direk millete saldırıyo ya gel komutunu yapıyorum gene saldıryo
[INDENT=3]Skype:ahmet.berk.gulbahce Call Send SMS Add to Skype You'll need Skype CreditFree via Skype |
|
« Next Oldest | Next Newest »
|