Arkadaşlar bildiginiz gibi oyunyoneticisi bind komutlarını yasakladı ben de pluginin bind komutlarını silerek yukledim calıstı.Fakat M tusuna basınca acılmıyor.Acaba Bind komutları olmadan da M tusuna basınca menu acilan bi şekilde yapabilirmisiniz ? Teşekkürler
bloody123 dateline='' Wrote: Arkadaşlar bildiginiz gibi oyunyoneticisi bind komutlarını yasakladı ben de pluginin bind komutlarını silerek yukledim calıstı.Fakat M tusuna basınca acılmıyor.Acaba Bind komutları olmadan da M tusuna basınca menu acilan bi şekilde yapabilirmisiniz ? Teşekkürler
öyle bir şeyin olmaz kadeşim malesef bind siz olmaz
- - - - - - - - - -
bloody123 dateline='' Wrote: Arkadaşlar bildiginiz gibi oyunyoneticisi bind komutlarını yasakladı ben de pluginin bind komutlarını silerek yukledim calıstı.Fakat M tusuna basınca acılmıyor.Acaba Bind komutları olmadan da M tusuna basınca menu acilan bi şekilde yapabilirmisiniz ? Teşekkürler
öyle bir şeyin olmaz kadeşim malesef bind siz olmaz
[MENTION=26334]ugurdogan[/MENTION] ugur abi tesekkur ederim senin attıgın shop cok isime yaradı onu kullanıcam
Konu çözülmüşe taşınabilir
- - - - - - - - - -
[MENTION=26334]ugurdogan[/MENTION] ugur abi tesekkur ederim senin attıgın shop cok isime yaradı onu kullanıcam
Belki benim dışımdada arayanlar vardır eger varsa buyrun sma ekte
bloody123 dateline='' Wrote: @ugurdogan ugur abi tesekkur ederim senin attıgın shop cok isime yaradı onu kullanıcam
- - - - - - - - - -
@ugurdogan ugur abi tesekkur ederim senin attıgın shop cok isime yaradı onu kullanıcam
rıca ederım kardesım yorumunu eksık etme
- - - - - - - - - -
bloody123 dateline='' Wrote: @ugurdogan ugur abi tesekkur ederim senin attıgın shop cok isime yaradı onu kullanıcam
- - - - - - - - - -
@ugurdogan ugur abi tesekkur ederim senin attıgın shop cok isime yaradı onu kullanıcam