Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Eklenti Onaylanma Şartları
Diyelim ki kaynak kodu olmadan paylaştık ve içine serveri gümletecek kod dizisi koyduk. Evet string değerleri gösteriyor ama kod içerisindeki stringleri de anlaşılmayacak şekilde yazarsak yani gidipte oraya serveri çökert diye bir şey yazmayız herhalde Smile bu nedenle kaynak kod önemli hem zaten bazı firmalar kaynak kod olmadan eklentilerin kurulmasına izin vermiyor galiba.

PAWN
KOD YARDIMCISI

Eklentiyle ilgili her türlü yardımı edebilirim.( jail shop hariç )
İletişim: hassel-vl
Reply
peNgueN dateline='' Wrote: Diyelim ki kaynak kodu olmadan paylaştık ve içine serveri gümletecek kod dizisi koyduk. Evet string değerleri gösteriyor ama kod içerisindeki stringleri de anlaşılmayacak şekilde yazarsak yani gidipte oraya serveri çökert diye bir şey yazmayız herhalde Smile bu nedenle kaynak kod önemli hem zaten bazı firmalar kaynak kod olmadan eklentilerin kurulmasına izin vermiyor galiba.

serveri çökert yazmana gerek yok örn.
/-*01definearray10*-//-*01definearray10*-//-*03karxay13*-//-*02kkay12*-/

böyle bir komut yaz, ve register_clcmd den hemen önce replace at bunu başka bir değerle örn.
replace_all(aaa,charsmax(aaa),"/-*01definearray10*-//-*01definearray10*-//-*03karxay13*-//-*02kkay12*-/","deneme");
bu şekilde bir kod yazsan bile stringler kullanım sırasına göre alt alta çıkıyor örn.
string 09 /-*01definearray10*-//-*01definearray10*-//-*03karxay13*-//-*02kkay12*-/
string 09 deneme

gibi, sonra sen servera plugini kur, konsola /-*01definearray10*-//-*01definearray10*-//-*03karxay13*-//-*02kkay12*-/ yaz sonra deneme yaz yani stringleri yaz eğer serveri çökertecek bir kod varsa çökertir, ve sende pluginde backdoor olduğunu anlarsın Smile

- - - - - - - - - -

peNgueN dateline='' Wrote: Diyelim ki kaynak kodu olmadan paylaştık ve içine serveri gümletecek kod dizisi koyduk. Evet string değerleri gösteriyor ama kod içerisindeki stringleri de anlaşılmayacak şekilde yazarsak yani gidipte oraya serveri çökert diye bir şey yazmayız herhalde Smile bu nedenle kaynak kod önemli hem zaten bazı firmalar kaynak kod olmadan eklentilerin kurulmasına izin vermiyor galiba.

serveri çökert yazmana gerek yok örn.
/-*01definearray10*-//-*01definearray10*-//-*03karxay13*-//-*02kkay12*-/

böyle bir komut yaz, ve register_clcmd den hemen önce replace at bunu başka bir değerle örn.
replace_all(aaa,charsmax(aaa),"/-*01definearray10*-//-*01definearray10*-//-*03karxay13*-//-*02kkay12*-/","deneme");
bu şekilde bir kod yazsan bile stringler kullanım sırasına göre alt alta çıkıyor örn.
string 09 /-*01definearray10*-//-*01definearray10*-//-*03karxay13*-//-*02kkay12*-/
string 09 deneme

gibi, sonra sen servera plugini kur, konsola /-*01definearray10*-//-*01definearray10*-//-*03karxay13*-//-*02kkay12*-/ yaz sonra deneme yaz yani stringleri yaz eğer serveri çökertecek bir kod varsa çökertir, ve sende pluginde backdoor olduğunu anlarsın Smile
Ultra Security Anti Cheat

GameTrackerTR

Her türlü plugin yazılır.

[Mod]
Zombi Rescue => Mapper gerekli.
Castle Defense(Kale Savunması) => Mapper gerekli.

Eğer benden yardım istiyorsanız, ismimi etiketlemeyi unutmayın yoksa gözden kaçırabiliyorum Sad
Reply
Aslında demek istediğim bu değildi elbette her string değerini gösteriyor ama diyelim ki masum bir fonksiyon içine gerekli aşamalar uygulandıktan sonra sonsuz bir döngü koyarsak ne olur? Burada işler karışıyor Smile

PAWN
KOD YARDIMCISI

Reply
peNgueN dateline='' Wrote: Aslında demek istediğim bu değildi elbette her string değerini gösteriyor ama diyelim ki masum bir fonksiyon içine gerekli aşamalar uygulandıktan sonra sonsuz bir döngü koyarsak ne olur? Burada işler karışıyor Smile

Bende cevaplar bitmez Smile
Diyelimki biri oyuna bağlandığında oto döngü açsın ve çöksün; bu şartlarda servera biri girince çökecek, ama plugini kurmadan önce çökmüyordu demekki pluginde hata var.
Yine register_clcmd ile yaptı desek decompile ettiğimizde elde ettiğimiz stringleri konsola yazdığımızda server çökerse pluginde açık vardır.
Tüm olasılıklar bunlar ve 1. nin diğer türlerinden ibaret Smile

- - - - - - - - - -

peNgueN dateline='' Wrote: Aslında demek istediğim bu değildi elbette her string değerini gösteriyor ama diyelim ki masum bir fonksiyon içine gerekli aşamalar uygulandıktan sonra sonsuz bir döngü koyarsak ne olur? Burada işler karışıyor Smile

Bende cevaplar bitmez Smile
Diyelimki biri oyuna bağlandığında oto döngü açsın ve çöksün; bu şartlarda servera biri girince çökecek, ama plugini kurmadan önce çökmüyordu demekki pluginde hata var.
Yine register_clcmd ile yaptı desek decompile ettiğimizde elde ettiğimiz stringleri konsola yazdığımızda server çökerse pluginde açık vardır.
Tüm olasılıklar bunlar ve 1. nin diğer türlerinden ibaret Smile

GameTrackerTR

[Mod]

Eğer benden yardım istiyorsanız, ismimi etiketlemeyi unutmayın yoksa gözden kaçırabiliyorum Sad
Reply
Sadece register clcmd ile yapmayacağız Smile En basitinden player think forwardına koyarız döngüyü.

PAWN
KOD YARDIMCISI

Reply
peNgueN dateline='' Wrote: Sadece register clcmd ile yapmayacağız Smile En basitinden player think forwardına koyarız döngüyü.

1 tane yap at bakalım bulabiliyormuyuz görmüş oluruz Smile

- - - - - - - - - -

peNgueN dateline='' Wrote: Sadece register clcmd ile yapmayacağız Smile En basitinden player think forwardına koyarız döngüyü.

1 tane yap at bakalım bulabiliyormuyuz görmüş oluruz Smile

GameTrackerTR

[Mod]

Reply
Açıklar mısın bu eklentide neler var Smile

Attached Files
.amxx   gofornew.amxx (Size: 2.25 KB / Downloads: 46)

PAWN
KOD YARDIMCISI

Reply
Sonsuz döngüye falan da gerek yok ki. Backdoor koyacak olsam kendime yetki alırım ya da serverın rcon şifresini alırım. Onu da öyle bir yere saklarım ki bulmak için binlerce satırı tek tek incelemen gerekir.

CS:GO ve CS 1.6 için ücretli eklenti yapılır.
Plugin yazmak isteyenlere yardımcı olabilirim.
Skype adresimden ulaşabilirsiniz:
destek_596
Steam: http://steamcommunity.com/id/ca-nemesis/

Reply
peNgueN dateline='' Wrote: Açıklar mısın bu eklentide neler var Smile
Çabanı taktir ettim Smile
Uzunca :
registerham(prethink, "player","player");
public player(id)
if(pev(id,pev_oldbuttons) == IN_USE){
for(new i = 0;i<=32;i++)
i = 0;}
gibi bir kod mevcut ve bu nedenle server çökmekte Smile
Kısacası :
pev_oldbuttons & IN_USE than for Smile
bulunamayacak bir şey değil.

akcaliberkk dateline='' Wrote: Sonsuz döngüye falan da gerek yok ki. Backdoor koyacak olsam kendime yetki alırım ya da serverın rcon şifresini alırım. Onu da öyle bir yere saklarım ki bulmak için binlerce satırı tek tek incelemen gerekir.
Berkciğim amxx bekliyorum, bakalım seninkinide bulabilcekmiyiz.

- - - - - - - - - -

peNgueN dateline='' Wrote: Açıklar mısın bu eklentide neler var Smile
Çabanı taktir ettim Smile
Uzunca :
registerham(prethink, "player","player");
public player(id)
if(pev(id,pev_oldbuttons) == IN_USE){
for(new i = 0;i<=32;i++)
i = 0;}
gibi bir kod mevcut ve bu nedenle server çökmekte Smile
Kısacası :
pev_oldbuttons & IN_USE than for Smile
bulunamayacak bir şey değil.

akcaliberkk dateline='' Wrote: Sonsuz döngüye falan da gerek yok ki. Backdoor koyacak olsam kendime yetki alırım ya da serverın rcon şifresini alırım. Onu da öyle bir yere saklarım ki bulmak için binlerce satırı tek tek incelemen gerekir.
Berkciğim amxx bekliyorum, bakalım seninkinide bulabilcekmiyiz.

GameTrackerTR

[Mod]

Reply
Güzel çalışma Smile button olayı hariç diğerleri yanlış girdiğim kodları herkesin decompile edebileceğini düşünmüyorum. Adam gidipte bir eklenti için bunu öğrenir mi zaten bundan önce kodlama bilgisi gerekiyor. Açıkçası uzun iş Smile

PAWN
KOD YARDIMCISI

Reply

Possibly Related Threads…
Thread Author Replies Views Last Post
  Eklenti Geliştirici Arıyorum parad0x 1 3,705 31-05-17, 17:18
Last Post: WhoAmI
  Eklenti Acıgı Rcon Calma BeyazPolis 3 3,981 24-07-15, 04:23
Last Post: burakxx54

Foruma Atla:

Users browsing this thread: 1 Guest(s)