01-05-13, 15:21
sizde sağolun
|
Oyuncunun ismini gösterme ve ColorChat Anlatım
|
|
04-05-13, 18:49
k4davra ben ısyan menu plugininde isyanmenu baslıgını silip kendi clanımızı koymak istiyorum nasıl olabilir ?
05-05-13, 15:42
Eyw
22-12-14, 23:20
öncelıkle emegıne saglık kardesım bı sorum olcakdı csduragı panelı colorchat smaları kabul etmıyo colorchat.inc'yi de aynı sekılde yukleyemıyorsunuz bu colorchatlı plugınlerı nasıl colorchatsız yapacagımızı anlatırsan cok sevınırım
23-12-14, 02:35
bunyo67900 dateline='' Wrote: öncelıkle emegıne saglık kardesım bı sorum olcakdı csduragı panelı colorchat smaları kabul etmıyo colorchat.inc'yi de aynı sekılde yukleyemıyorsunuz bu colorchatlı plugınlerı nasıl colorchatsız yapacagımızı anlatırsan cok sevınırım Öncelikle eklentinin başındaki #include <colorchat> ifadesini kaldırın. Daha sonra KOD bölümünde yorum yazdığınız konudaki Colorchat stock'unu komple kopyalayıp eklentinin en sonuna yapıştırın. Daha sonra da: ColorChat(id,GREEN," Yazılar ") şeklindeki ifadeleri: ColorChat(id," Yazılar ") şekline dönüştürün. Yani ortadaki GREEN, RED, BLUE artık ne yazıyorsa kaldırın. - - - - - - - - - - bunyo67900 dateline='' Wrote: öncelıkle emegıne saglık kardesım bı sorum olcakdı csduragı panelı colorchat smaları kabul etmıyo colorchat.inc'yi de aynı sekılde yukleyemıyorsunuz bu colorchatlı plugınlerı nasıl colorchatsız yapacagımızı anlatırsan cok sevınırım Öncelikle eklentinin başındaki #include <colorchat> ifadesini kaldırın. Daha sonra KOD bölümünde yorum yazdığınız konudaki Colorchat stock'unu komple kopyalayıp eklentinin en sonuna yapıştırın. Daha sonra da: ColorChat(id,GREEN," Yazılar ") şeklindeki ifadeleri: ColorChat(id," Yazılar ") şekline dönüştürün. Yani ortadaki GREEN, RED, BLUE artık ne yazıyorsa kaldırın. CS:GO ve CS 1.6 için ücretli eklenti yapılır. Plugin yazmak isteyenlere yardımcı olabilirim. Skype adresimden ulaşabilirsiniz: destek_596 Steam: http://steamcommunity.com/id/ca-nemesis/
12-01-15, 20:58
Anlatım İçin Teşekkürler
|
|
« Next Oldest | Next Newest »
|
| Possibly Related Threads… | |||||
| Thread | Author | Replies | Views | Last Post | |
| IF Yapısı ( Kısa Anlatım ve Bir Kaç Örnekle ) | Losteps | 3 | 3,767 |
03-05-13, 18:42 Last Post: reales |
|