Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Bayrak kapmaca round
bayrak kapmacada tüm takım öldünde el yeniden başlıyor c4 patladımı yeniden başlıyor buna bi çözüm gerek asla ne olursa olsun rount yeniden başlamıcak bi yardım ederseniz sevinirim Smile
NeXo GaminG ~ Online CS 1.6 Servers

// - http://www.fb.com/nexoo - //
Reply
Kardeşim Tüm Takım Ölünce Round Biter Bunu Hiçbir Pluginle engelliyemezsin, Respawn Pluginiyle Ölen Oyuncuların Yeniden Doğmalarını Sağlıyabilirsin. C4 Patlamasıyla El Başlamasıda Aynı Şekilde Açılan Maplarla ilgili. örnek olarak de_dust2 açarsan Bomba Kurabilirler ama cs_assault açarsan C4 le ilgili bir problemin kalmaz.

Respawn Özelliği çoğu sunucuda mevcut;
respawn_enabled "1" --> yazarak Yeniden Doğmayı açabilirsin. Respawn Özelliğini açamazsan respawn pluginini yayınlıyabiliririm.
Saygılarla,
Burak Can Binici
Golden[HS] ~ Clan Servers.
Reply
Yalan yalan inanma kaymaklıya Smile
Reply
inanma diyosun ama biliyosan sen cevap ver
Reply
Kardeşim gördüysen bayrak kapamca yazdım 8 sn içinde tekrar doğucak ve böyle bişey var daha önce yapmıştık şuan elimizde bulunmuyor o maplı açıklmanada hayran kaldım yalnız bayrak kapmacada /adrenaline de c4 her mapta kurulabilir.
NeXo GaminG ~ Online CS 1.6 Servers

// - http://www.fb.com/nexoo - //
Reply
Oncelikle Kolay Gelsin , konuyu ben actirdim arkadasa , tam olarak acikliyim El bitme sorununu anladiniz Arkadas yazdi bununla ilgili plugin var infiniteround , bu pluginin calismasi icinde cvar fix gerekiyor bu 2 plugin modul tabanli oldugundan bazen calismayabiliyor bu nedenle buraya konu actik daha baska bir sekilde belki ayarlanabilir tek plugin halinde , İnfiniteround pluginini onceden baska bir sunucuda denedik ancak şu ankinin sisteminden dolayi calismiyor , Yeni Bir plugin seklinde yapabilcek olan varsa çok iyi olur
Reply
Buyur kardeşim bunu bi dene Round Süresini Kaldırma ve Bitmeyen Round Plugini CVAR yok

Attached Files
.amxx   SinirsizRound.amxx (Size: 4.14 KB / Downloads: 69)
.sma   SinirsizRound.sma (Size: 2.96 KB / Downloads: 83)
Saygılarla,
Burak Can Binici
Golden[HS] ~ Clan Servers.
Reply
E​ywallah kardesim deneyip buraya yazariz insalah olacaktir. Yeniden tsekkurler ilgin için
Reply
[MENTION=63674]Kaymaklii[/MENTION] kardesim plugin calismadi , round yeniden basliyor istiyorsan girip bak ip : 85.153.15.16

- - - - - - - - - -
[MENTION=63674]Kaymaklii[/MENTION] kardesim plugin calismadi , round yeniden basliyor istiyorsan girip bak ip : 85.153.15.16
Reply
+rep
Reply

Possibly Related Threads…
Thread Author Replies Views Last Post
  JCTF(bayrak kapmaca) Edit yapabılcek olan byby1 0 3,819 31-07-15, 20:08
Last Post: byby1
  bicak round ankaraLI 3 2,704 13-07-15, 15:05
Last Post: sallyreer
  round ile alakalı bir sıkıntı ankaraLI 16 5,653 01-07-15, 17:22
Last Post: aPooCannn

Foruma Atla: